Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sok nőnek túlzott elvárásai vannak?
Sok nő, aki se külsőleg sem belsőleg nem üt meg egy mércét, olyan elvárásaik vannak hogy csak lesek.
Az nem baj hogy nem túl intelligensek, gyerekesek, hisztisek, de nekik jár hogy egy sokat kereső hercegük legyen aki elhalmozza őket ajándékkal, meg heti többször patináns éttermekbe viszi őket.
Nő vagyok, és mostanában rengeteg ilyen apuci hercegnővel találkoztam. VANNAK KIVÉTELEK.
De azért elég gyakori jelenség az általam leírt nőtípus.
Csak azt nem értem h az ilyen nők mire fel várnak el bármit is, ha ők nem tudnak cserébe sem testileg sem intellektuálisan nyújtani semmit?
Amúgy én sem találkoztam olyan nõvel, akivel mélyreszántó beszélgetést folytassak a pasizási szokásairól, vagy házasság jövõképérõl. Te nõként honnan tudod, hogy milyen elvárásaik vannak más nõknek. Tehát gyakorta beszélgetsz errõl más nõkkel?
Én nem tapasztalom azt, hogy a mindennapi beszédtémába tartozna ez, hogy a nõk mit várnak el, mire tartják a markukat. Van olyan nõ, aki anélkül is sokat kapott, hogy ezt elõre elgondolta vagy elvárta volna. És másoknak ez szemet szúr, ha nem érdemelték meg. De azt honnan tudják az emberek olyan jól, hogy mit vár el a nõ, amíg nem beszél nekik errõl? Az én szememben ez csak amolyan mítosz.
Ez a modern világ hozadéka. Mindenki elvár mindent. Egy olyan világban élünk ahol mindenbe kell a "plusz" különben nem veszik meg. Aztán jönnek az olyan dolgok, mint az MP3-as vibrátor, kávéfőző mobiltelefon, 16 gombos egér és ezek szépen lassan elvárássá válnak. Már nem elég, ha valami csak azt tudja amiért feltalálták. Így van ez az emberekkel is. Ami simán jó volt 30 éve, az manapság "szánalmasan kevés". Japán fiatalok már fel is adták a harcot a dolog ellen, de ahogy fejlődi a nyugat ott is hamarosan eljön a dolog ideje, van ahol már kezdődget a dolog, USA észak-keleti része, Svédország, Németország.
De itt sokan azért vannak/maradnak egyedül (mindkét nem, talán férfiaknál nagyobb az arány), mert ami régen normális elvárás volt az manapság "semmiség"-nek számít. És régen jobb lehetőségek voltak, hol van manapság az a sok lakás amit a szocik/szoci gyárak még kedvezményesen osztogattak a dolgozóiknak?
Most attól, hogy megkérdezed nőként feltüntetve magad, még nem fognak egyetérteni veled...
Amúgy meg miért érdekel? Miben befolyásol ez téged, ha tényleg nő vagy?
Én pont teszek arra, hogy más nőknek mik az elvárásai, nem leszek tőle se gazdagabb, se szegényebb.
Azért érdekel mert egy nagyon közeli rokonom össze szedett egy ilyen nőt, aki külsőleg is bőven az átlag alatt van, és belsőleg is eléggé vissza maradott, beképzelt,és fitogtatja a tudását egyfolytában. De ő elvárja hogy folyamatosan ajándékokkal halmozza el a rokonom, meg heti 4-5x panorámás étterembe egyenek ahol természetesen a rokonomnak kéne fizetni, meg megszabja hogy szülinapra-névnapra neki mi jár és mit kell venni, e mellett pedig jól leszólja a rokonomat hogy mennyire egyszerű családból származik.....
Igazából az ő dolguk. Csak teljesen ledöbbentem hogy egy tényleg átlag alatti nő (aki jobb anyagi körülmények közé született) hogy a fenében lehet ennyire undorító.
Hányszor lesz még ez a kérdés ezer féleképp kiìrva?
Ennyi embernek savanyú a szőlő?
Mit írigykedtek másokra?,-az ő bőrük "nyúlik" -nem a tiétek ...
Engem kb nem érdekel más csak a saját közelebbi ismerősök,rokonok -de ők is úgy élnek ahogy tetszik....nem pofázok bele.
Te se tedd kérdező!
"Igazából az ő dolguk"
Akkor szállj le róluk.
Egyébként én is kaptam már meg, hogy egy elkényeztetett senki vagyok, ráadásul ronda is, és csak kihasználom a páromat... mi ezen jót röhögtünk, ugyanis eszem ágában sincs elvárni semmit a páromtól, ő néha magától meglep valamivel (mellesleg én is őt), neki pedig bejövök.
De örülök, hogy te ennyire alaposan belelátsz mások kapcsolatába :D
Ez olyan piti lapostetű dolog mások dolgaiba belemászni...
-egy szemmel sem vagy különb emberileg mint az általad leírt nők ...
Xar ezt hallani,de ez ilyen...intrika és intrikus ....
Jaaaa! Te vagy a panoráma éttermes faszi, akinek kiadta parancsba a nője, hogy a névnapjára mit vegyen.
Így már értem.
Tudod, ez azért van, mert benned semmi más vonzó nincs, csak a pénz. És ha csak pénzzel tudsz nőt szerezni, az sosem olcsó. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!