Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te örülnél, ha a barátnődnek nem lennének feléd elvárásai?
Ma beszélgettem pár fiú barátommal és azt mondták, hogy kedves és szép csaj vagyok, de ott rontom el a kapcsolataimat, hogy nincsenek elvárásaim.
Pl. nem veszekszem, ha a pasim későn ér haza, nem zavar sok időt tölt a hobbijával, nem várom el, hogy mindenhova magával vigyen, ha nincs kedve találkozni, megmondhatja. Nem várom el, hogy bármit vegyen nekem, vagy elvigyen valahova (persze jól esik, ha igen). Ezt nem azért teszem, mert félek, hogy elhagy, vagy mert ennyire megalkuvó vagyok, hanem mert soha sem követelőztem és én is szeretem, ha van egy kis szabadságom és tiszteletben tartják a döntéseimet.
Legnagyobb meglepetésemre azt mondták, hogy ez hibás, mert ők bizony küzdeni akarnak a nőkért és érezni akarják, hogy meg kell felelniük az elvárásoknak és jobb emberré akarnak válni, azáltal, hogy a párjuk nem hagyja őket annyit csapongani.
Ti mit gondoltok?
Amíg kölcsönös és azért nem hagyjuk a másiknak elfelejteni, hogy ragaszkodunk, addig ez oké - hopp, rögtön két elvárást is írtam, szóval érted...
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!