Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elegánsabb stílusom kizárja, hogy olyan férfit találjak magam mellé, amilyen az ideálom?
És, ha a következő párodnál te keresnél tízszer többet akkor sem?
Egyre szimpibb ez a nő. Még alig írt valamit, de már egy felszínes ÉS pénzéhes libának tűnik.
Egész nap titkárnő ruhában, hogyne lenne egyre szimpibb.
Gondolom a kávéfőzés akkor nem probléma...
Nem titkárnő vagyok, jogot tanulok, mellette dolgozom ügyvédi irodában - örülhetek, ha kapok pénzt, sok csoporttársam maga fizet, hogy összetolhassa a kellő gyakorlatot.
Elég furcsa lenne, ha valakinél - jelenleg - 10x többet keresnék. Nem vagyok pénzéhes, legalábbis párt nem ez alapján választok. A különbséget csak azért írtam le, mert írták, hogy sokszor az elegáns nőkhöz nem mernek közeledni, illetve az egzisztenciális különbséget.
Igazából mindegy, nektek nem vagyok szimpatikus, úgyhogy úgyis beleköttök bármibe, a normális válaszokat köszönöm szépen! Szép estét!
Hát ez kész :DDD Szegény nők, csak az elegáns pasik találják meg őket, nem a milliomos "rossz fiúk"! Borzalmas.
Javaslom M. Ricsikét, szerintem pont az eseted.
Szeretem egyébként, hogy aki sikeres nő az biztosan egy seprűt nem tud megfogni.. :D
Aki a munkájára igényes, az igényes az otthonára is. Sosem láttam még karrierista nőt mocsokban élni. Gyári melós, meg manikűrös csajszikat viszont annál többet.
Ha olyan kozegben mozogsz ahol az oltonyos pasike a palya, ne csodalkozz ha csak ok talalnak meg -hacsak nem buntetojogot sajatitanal el, ott a rosszfiuk nyomulnak.
Menj el romkocsmakba, koncertekre, sportrendezvenyekre ott jo esellyel megismerhetsz egy neked tetszo ferfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!