Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molnár Krisztián valóban szűz lehet még és nem volt még barátnője? Ilyen férfiak lehet sosem találják meg a társukat, ha nem változtatnak rajta?
Molnár Krisztiánnak a belsője is olyan... Büfög, fingik, ezt videóra veszi stb. ez a viselkedés már önmagában is elfogadhatatlan, a külső nélkül is. De miért is kéne a külseje miatt sajnálni? Issza a cukros kólát, szívja a cigarettát, zabál.
Magának csinálta ezt.
1. Prostinál már biztos volt.
2. Ilyen embernél nincs olyan, hogy "párja". Mert viselkedésben közelebb áll egy állathoz, mint egy emberhez. Lelki társ csak olyannál létezik, akinek van hozzá elég intellektusa, értelme, agya.
Engem megdugott (volna)...:'D Csak nagyon nem akart állni az a 3 centis fütyije. Ruhában engedtem neki, nem vetkőzhetett le és én sem, csak alul. Amúgy 20.000 Ft-ot fizetett előre. xD
Ilyen egy gusztustalan disznót. Röfögött, szuszogott, minden baja volt. Csak nagyon le voltam égve kellett a pénz.
18/L
6os, én szívesen befejezem amit a Kriszto nem tudott ;)
Egyébként meg Molnár Krisztiánnak nem a küksejével van gond (pontosabban de, mert szándékosan pusztította/pusztítja le magát),hanem inkább a hihetetlenül ellenszenves viselkedésével, ami az emberek többségénél a "bottal sem" kategóriába teszi..felfordul a gyomrom attól amit az a csóka művelni szokott.. attól ahogy kinéz, az egész olyan embertelen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!