Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik (gyakorlatilag az összes) miért csorgatják a nyálukat mindenféle szexuális tartalmú videóra/képre?

Figyelt kérdés

Konkrétan erről a videóról jutott eszembe a kérdés:

https://www.youtube.com/watch?v=hfiuBgiNp4M

Srácként mondom, hogy el nem tudom képzelni, hogy ilyenkor mi járhat a fejükben. Egyrészt sosem fognak találkozni a konkrét csajjal (modell vagy a videóban szereplő csaj) nemhogy még megdugják őket. Másrészt szerintem irtó kiábrándító és fárasztó a tiltott gyümölcs után sóvárogni, ami soha nem lehet a tied. Ugyanez a sportkocsikkal. Egy Ferrari sosem lehet az enyém, ezért max csak végigmérem a tekintetem ha látok egy luxusautót. Mondjuk én szűz vagyok, sosem volt részem sikerben és lehet megkeseredett/fásult vagyok, de szerintem az átlagos pasiknak is időpocsékolás és önkínzás csorgatnia a nyálát egy intagramos/fb-os/playmate tuticsajra, akit sosem dughatnak meg. Ezért sem értem, hogy a nőket miért használják dekorációknak pl. F1-ben vagy autókiállításokon. Jó ott mondjuk a kőgazdag/jóképű pasiknak a látványtól megnövekedhet a libidója és eggyel több ok lesz este a szexre a barátnőjükkel a Hilton Hotelben, de azt végképp nem értem, hogy sima melósok a koszos öltözőszekrényükre (tapasztaltam, hiszen dolgoztam diákmunkásként ilyen helyeken) miért függesztenek ki meztelen csajos posztereket, miközben keresnek vagy 100-130 ezer forintot, otthon pedig várja őket a 80-90 kilós házsártos trampli asszony. Hát nem mondom, elég kiábrándító lehet. Inkább akkor fogjam vissza magamat és ne kínozzam a lelkemet a tiltott gyümölcs iránti sóvárgással.

2017. dec. 17. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%

Te ennyire értetlen vagy? :D Nem "csupán azért". Mindig a belső dönt, tudom, normális embernél ez így is van. De a "fizikai világból" érkező szenzoros infók közül akkor is a külső a meghatározóbb. Áh, minek magyarázok... Tessék, ha én nem vagyok érthető:

[link]

A részlet amúgy a "The Science of Love and Betrayal" című könyvből van, aki esetleg akarna többet a dologból.

2017. dec. 17. 14:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Az igazság az hogy MI férfiak(gyakorlatilag az összes) a videókban lévő csajokat nem kaphatjuk meg soha. Tudod ez olyan érzés nekünk, mint neked amikor hétköznapi lányokat nézel az utcán...
2017. dec. 17. 14:47
 13/13 Clay Morrow ***** válasza:

Mert ilyenek vagyunk. Nem általánosíthatsz, kérdezz meg egy papot illetve egy szerzetest, ők is ezt űzik?

Egyszerűen: férfiak vagyunk. Attól mert te nem akarsz sóvárogni utánuk, más megteheti és meg is teszi.

Én sem dugtam még, viszont nagy örömömet lelem mindenféle szexuális tartalomban, nekem jól esik csorgatni a nyálamat rájuk. Ha te ezt az egyetlen örömforrásodat is elutasítod tudatosan, te bajod.

Munkatársaim akik házasok, illetve párkapcsolatban élnek szinte falják tekintetükkel mindegyik női munkatársat, folyton nézik őket, ill. hangoztatják, hogy fektetnék meg őket, mit csinálnának velük.

2017. dec. 17. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!