Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha azért nem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha azért nem volt még párkapcsolatom, mert nem olyan lányoknak kellettem eddig, akik nekem tetszenek, ezt eltudnátok fogadni?

Figyelt kérdés
Szeretnék komoly párkapcsolatot és csak egy valakivel szeretném kiélni magam, nem tekintem a nőket levadászható trófeának. Ma lettem 28 éves felfoghatatlan mennyire repül az idő, kisebb koromban azt hittem, hogy ilyenkor már házas ember leszek.
2017. dec. 14. 10:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tök mindegy, milyen csaj jön be neki?

Most képzeld el, hogy Mr. Sértett Világfájdalom ül talpig feketében egy asztalnál egy átlagos kis barnával. És egy rumpuncs mellett elbeszélgetnek, hogy kit kellett volna Hitlernek elpusztítani elsőre.

Lol

2017. dec. 14. 17:45
 22/23 anonim ***** válasza:
Először tök normálisnak tűntèl, kérdező, akinek csak az alacsony önbizalma az akadálya egy kapcsolatnak, meg esetleg a picit túl magas elvárások... de az ilyen undorìtó idegbeteg kiakadásod után pár még csak nem is különösebben provokáló kommentre... nem csodálkozok, hogy nem volt még senkid.
2017. dec. 15. 09:58
 23/23 anonim ***** válasza:
Te mit szólnál, egy átlagos alkatú, kedve, de néha idegbeteg nőhöz?
2017. dec. 15. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!