Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 19 évesen meg nem volt párkapcsolatom?
Nyilván vannak, akik hasonló cipőben járnak, ha csak abból indulok ki, hogy pasi részről napi átlag 3 ilyen kérdés kerül ide ki. Ne aggódj, privátokkal is meg fognak találni :)
Amúgy meg no para... nem vagy lekésve semmiről. Legyél nyitott az új emberekkel való ismerkedésre, és előbb-utóbb találni fogsz magadnak valakit.
22/F
én ide is ki merem írni, hogy van vki hasonló cipőben...
a sok nyomi ellenére csak azért is válaszolni fogok...és pedig itt
igen velem is ez van, hogy mindenki eltépett mellettem én meg vmire nem figyeltem v nem érdekelt nem tudom de nem volt senkim eddig és kezd zavarni
félni nem félek mert egynek elmegyek de én is azt a furcsaságot tapasztalom, hogy a haveri kör központjaként mégis egyedül vagyok..
tudja bánat mi ez de fura 24 évesen az tuttis
majd lesz vhogy
Voltam ilyen cipőben. 20 évesen ismertem meg a barátom. Előtte nem volt senkim.
Az okok összetettek voltak. De a lényeg, hogy amikor kezdtem kimászni a saját problémakörömből (amit javarészt a családom generált), és benne voltam egy tudatos változtatásba, mert tiszta lappal kezdtem mindent, akkor jött a szerelem is.
Én tudtam, hogy az életem nincsen rendben. És megtaláltam a kiutat. Plusz jobb ember akartam lenni, mint addig, így olyasmiket próbáltam ki amit előtte soha nem tettem volna. De életem egyik legboldogabb, legfelszabadultabb időszaka volt ez. Párt épp ebben a periódusban nem kerestem. Viszont jött.
Szóval én csak nyertem önmagam megreformálásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!