Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha azért nem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha azért nem volt még párkapcsolatom, mert nem olyan lányoknak kellettem eddig, akik nekem tetszenek, ezt eltudnátok fogadni?

Figyelt kérdés
Szeretnék komoly párkapcsolatot és csak egy valakivel szeretném kiélni magam, nem tekintem a nőket levadászható trófeának. Ma lettem 28 éves felfoghatatlan mennyire repül az idő, kisebb koromban azt hittem, hogy ilyenkor már házas ember leszek.
2017. dec. 14. 10:34
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

#9 Egy olyan társat akivel nem érzem azt, hogy nem volt jobb és csak azért vagyok vele, hogy ne legyek egyedül. Nekem fontos az, hogy tetsszen az arca, ha nem tetszik akkor sajnos nem tudnék hozzá vonzódni, a testalkatnál csak annyi kikötésem van, hogy ne legyen kövér és sovány, inkább olyan átlagos, nem kell hogy fitt, sportos legyen, mivel én se vagyok olyan. Belsőleg meg fontos, hogy tudjak vele őszintén beszélgetni, ha felhozom ezt a témát ne legyen olyan, mint az a verni való, hetes válaszoló. Az ilyen embereket szívesen kiírtanám. Legyen ő is őszinte, ne féljen felvállalni önmagát, lehessen vele mély dolgokról is beszélgetni, célokról, az érzéseinkről, azokat se féljen megosztani. Eleinte én kicsit nehezen oldódok, de ha látom rajta az aktivitást, hogy megszeretne ismerni akkor elég könnyen feloldódom és akkor szeretek mindenféle témáról beszélgetni, akár a politikáról is és vallásokról.

Nem érzem azt, hogy hú de nagy elvárásom lenne.

2017. dec. 14. 13:41
 12/23 anonim ***** válasza:
8%

#2-es (vagy ha úgy tetszik 80%-os, bár nem ertem, hogy lehet egy ennyire negatív ember létedre ilyen magas százalekod), látom, sikeresen töröltetted a hsz-omat, ezért megint megkérdezem:

"A reptéren várod a hajót egy villamosjeggyel a kezedben. " -ez mégis mi a búbánatos ördög édesanyját akar jelenteni? Jó azt nagyjából értem (a többi válaszodból), hogy mit akarsz kifejezni, de... úgy mégis? Ma már nem először botlok beléd és a fenti... akármicsodába, csak azért kérdezem.

A másik, hogy miért kell neked ennyire negatívnak lenned??? A kérdező a padlón van (egy részben pszichológiai jellegű) probléma miatt, erre te jössz, és (segítség, megoldási javaslatok helyett) elkezded még rugdosni... hát... gratulálok...

2017. dec. 14. 13:43
 13/23 A kérdező kommentje:
#13 Azért ilyen, mert ilyenek az ilyen suttyó, bunkó, lumpen prolik, mint a hetes válaszoló is. Az ilyeneket én tényleg száműzetném ebből az országból vagy meg is öletném őket, mert amúgy is túl sok ember van a bolygón az ilyen szívtelen g...ket kéne gázkamrába tenni. Hitler jó nagy hülye volt, hogy nem a proli, suttyó, bunkó réteget tette gázkamrába, és az emberségesebb embereknek jobb világ lenne. Igaz sokkal kevesebben lennénk, de mondjuk nem kéne annyira tartanunk a globális felmelegedéstől, még Trump se élne egy normális világban aki tagadja, már a leszármazottjait is elgázosították volna egy normálisabb világban.
2017. dec. 14. 13:49
 14/23 anonim ***** válasza:
71%

Cicáim: ilyen az élet.

A kérdező fél perc alatt kibukott, ki az S derült, hogy miért nincs senkije. ;)

Az, hogy a reptéren várja a hajót egy villamosjeggyel: olyat vár, ami nem jön el. Olyan társat keres, aki nem őt keresi. Nem találkozik a kínálat a kereslettel. A villamosjegy pedig arra utal, hogy igen szerény forrásokkal (külső, belső) fut neki a társkeresésnek.

Tudom, hogy egyesek szerint itt kötelező a kisállatsimogatás (végülis állatkert...), de szerintem meg nem.

Kb. egy a millióhoz az esélye, hogy talál valakit, akinek pont egy túlkoros, idegbeteg szűz pasi kell. És az ő kifinomult ízlésének is megfelelő. ;)

2017. dec. 14. 14:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, linkelnél olyan csajt,aki neked legalább arcra bejön?

Miért az az érzésem amúgy,hogy nem a kinézeted a főok,hogy még senki le nem állt veled?

2017. dec. 14. 14:35
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

Elolvastam a válaszaid.

Bocs, de veled komoly gondok vannak. Nem ott a probléma, hogy szűz vagy.

De nálam igen, ez IS kizáró ok. Te vagy rá az élő példa, hogy aki ennyi idősen szűz, az defektes.

2017. dec. 14. 14:55
 17/23 anonim ***** válasza:
51%

Ne haragudj kérdező, leszólod a 2es,7es válaszolókat, hogy milyen bunkók, de te is ugyanolyan szintű válaszokat adsz. Legyilkolnád a fél világot, csak mert nyersen elmondták a véleményüket. Hogy lehet ennyire kiakadni valakin?

Talán el kellene gondolkoznod azon, hogy miért is nincs neked megfelelő lány.

A kérdésed olvasva azt gondoltam hogy egy normális srác vagy, akinek kis biztatásra van szüksége, de ahogy olvastam a reakcióidat a válaszokra, teljesen ledöbbentem. Neked sem ártana dolgoznod az életfelfogásodon, a gondolkodásodon.

Kérdésre válaszolva pedig annyit mondanék, hogy emberfüggő, valakit zavarna, valakit pedig egyáltalán nem érdekelne, hogy szűz vagy meg ilyesmi.

Nehezen hiszem el hogy egyetlen egy lánnyal sem találkoztál még, aki élőben is tetszene. Ha belsőre okés, külsőre átlagos, abból simán kisülhet valami jó is (tapasztalatból mondom). Persze nem kell kényszerből együtt lenni valakivel, csak talán kipróbálhatnád magad.

2017. dec. 14. 15:31
 18/23 A kérdező kommentje:
#18 De az ilyenek hozzák ki belőlem, sok ilyen emberrel futottam össze kicsim korom óta mostanáig is látok ilyen mocsadék embereket. Előtte nem gondoltam ilyenekre, sosem akartam senkinek sem ártani. De mivel látom a romlottságot az emberekben, az önzőséget a gőgösséget és az antikrisztusi gondolkozásukat, miért jó ha az ilyenek élnek? Megérte ezért Istentől eltávolodni?
2017. dec. 14. 15:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Kérdező,még mindig nem láttunk olyan csajt,aki neked tetszik.
2017. dec. 14. 15:44
 20/23 A kérdező kommentje:
Mutathatnék bárkit úgy is az lesz a vége, hogy valamelyik megint belém akar rugni. Ha beírom a googlebe azt, hogy woman elég sok bejön külsőre. Ismerösökről meg olyan lányokról akiknél próbálkoztam nem szeretnék itt képeket küldeni személyi jogok miatt.
2017. dec. 14. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!