Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsam vissza anélkül, hogy bunkó legyek?

Figyelt kérdés
Egy gyerekkori barátom már pár éve amerikában él és nemrég hazajött pár hónapra. Tartott egy bulit amire nem tudtam elmenni de ott volt pár gyerekkori ismerőse és köztük ez a nő is. Elvileg találkoztam már vele korábban bár nekem nem rémlik de nem is ez a lényeg. Az este kicsit jobban sikerült nekik mint tervezték és az éjszaka folyamán többször is írt, hogy miért nem mentem stb. Ezt reggel láttam és fogalmam sem volt, hogy ki ő és hova nem mentem ezért rákérdeztem és tisztáztuk a dologot. Azóta folyamatosan ír és utalgatásokat tesz, hogy menjek el vele randizni. Alapból sem gyakran használom a facebookot de és szinte lehetetlen ott elérni engem ezért általában még 2-3 alkalommal küld új üzenetet ha nem válaszolok. Eddig nem akartam bunkó lenni és konkrétan megmondani, hogy köszönöm de nekem erre se igényem, se időm bár utalást már tettem rá de nem vette a lapot. Hogyan tudnám normális keretek között ezt tudomására adni ha már több utalásra sem vette a lapot? Természetesen azt sem akarom, hogy a közös ismerősünkkel se találkozzon ha én is ott vagyok (bár én vele nem szívesen találkoznék).
2017. dec. 13. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Egyértelműen és normálisan: személyesen. Írj neki, találkozzatok egy normális helyen, nézz a szemébe és mondd el, hogy te nem szeretnél tőle semmit.
2017. dec. 13. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
45%

ha jól veszem ki te vagy a ffi.

írd neki azt,hogy bocs,de túl kövér,idős vagy.

de a sikeres fogyókúra után talizhatunk.

vagy-

én csak olyan csajokkal találkozom,akik imádják az análszexet,úgyhogy készülj,viszek síkosítót.

2017. dec. 13. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
"Dikk te gádzsi asse tom kivadj, ne zaklassá má me ugy felső harmad lapockán fejellek talákozó devlava dikk"
2017. dec. 14. 01:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy még azt sem írhatod, hogy van barátnőd, mert ettől még jobban beindulnak.
2017. dec. 14. 01:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, nem szeretnélek megbántani, de az a helyzet, hogy nem vagy az esetem, nem szeretnék veled randizni.

ENNYI!!!

2017. dec. 14. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezek után TE hogy lehetnél már bunkó?

Szerintem tiltsd le ha jól értem facebookon nyomul, aztán pár hónap és el is felejted örökre.

Az ilyennek, ha bármit is válaszolsz (pl: anyáddal szórakozzál) azt is biztatásnak képes venni. Ismerős helyzet ez nekem is.

2017. dec. 14. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mondd meg neki, hogy nem az eseted, nem akarsz vele kapcsolatot.
2017. dec. 14. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!