Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam el a férfiakat anélkül, hogy lebuknék?
Figyelt kérdés
Nem zavar, ha udvarolnak nekem, de magukat áltatják és ezt szeretném megfékezni. Fiatal, szakmailag nagyon sikeres, független nő vagyok. Minden létező körből megtalálnak a férfiak. Próbálok mindenkit finoman elutasítani, azzal, hogy van valakim, vagy nem szeretnék kapcsolatot, de nem adják fel. Látom, hogy sokan azt gondolják, hogy egy jéghegy vagyok, vagy valami őrült igényeim, elvárásaim vannak, de az igazság az, hogy leszbikus vagyok, amit teljesen nyíltan is vállalok, de ha ezt mondom, akkor még több motivációt kapnak. Nem szeretek gonosz lenni az emberekkel, szóval normális válaszokat kérek.2014. dec. 18. 23:52
1/24 anonim válasza:
nem kaptal meg jo kolbaszt ezert nem tudod milyen az igazi ferfi :)
2/24 anonim válasza:
Akartam írni, hogy ki az az utolsó vadállat, akit ez motivál, hogy leszbikus vagy, erre itt az első válaszoló...
3/24 anonim válasza:
Valahogy így gondolkozik minden férfi, ahogy az egyes írja.
Sose lesz nyugtod, míg bele nem mész ;)
4/24 anonim válasza:
Nem ertem azt, h miert fogalmazol ugy h "anelkul, hogy lebuknek", amikor utana azt irod, h nyiltan vallalod, h leszbikus vagy, de akkor miben bukhatnal le?
5/24 anonim válasza:
lehet hülye ötlet, de esetleg egy kamu jegygyűrű az ujjadra?
6/24 anonim válasza:
sajt: ugye most csak "viccelsz"?
4. hogy nincs kapcsolata
7/24 anonim válasza:
Határozottan közöld velük, hogy leszbikus vagy és nem biszexuális vagy kísérletező.
Nem hiszem, hogy ez bármilyen férfit motiválna a további udvarlásra.
8/24 A kérdező kommentje:
7: Hidd el, hogy motiválja őket. Az első válaszoló felfogásával élnek nagyon sokan. A mi társadalmunkban még mindig nincsenek teljesen tisztában ezekkel a dolgokkal az emberek. Nyíltan vállalom igen, de nem szeretném, ha ez bárhol is téma lenne. A barátaim és a családom kivételével senkinek semmi köze hozzá szerintem.
2014. dec. 19. 00:08
9/24 anonim válasza:
ahh persze,mar ertem...koszonom. Hat akkor sztem neha jelenj meg vmi baratnoddel, mondvan,h o "a" baratnod...jobbat nem tudok, vagy az az igazsag, h akkor is ha nem a stilusod, neha hatast csak nemi minden udvariassagot nelkulozo, lenyegretoro informaciokozlessel lehet...tehat lehet, neha kicsit gonosznak kell lenned....habar meg van akit a durva elutasitas motival meg jobban, ugy h ez nem konnyu. Regebben nekem is volt problemam olyasmivel, h lekoptassak olyan lanyokat, akikkel nem tudtam elkepzelni kozelebbi kapcsolatot, ugyanakkor megbantani sem akartam egyiket sem, igy mi dent bevetettem olyakor....egyszer ugy csinaltam, mintha vallasi fanatikus lennek, es ilyen meg olyan elkepzeleseim vannak....egyszer mukodott, utana mar nem :/
10/24 anonim válasza:
Akkor pedig szimplán legyél távolságtartó és ne érdeklődj felőlük sem semmi.
Előbb-utóbb úgyis megunják mert ugye csak a hülye fut olyan szekér után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!