Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam el a férfiakat anélkül, hogy lebuknék?
Elsőre: Nem.
Másodikra: megmondtam, hogy nem.
Harmadigra: Azt hazudod HIV fertőzött vagy, így születtél.
Nyugi minden hím sírva menekül majd. ;)
Mond nekik, akárhányszor észleled probálkoznak.
Hűha de nagy logika kellet ehez...
nem tudom, mit lehetne tenni.
Ha én megtudom, hogy valakinek van, vagy lett valakije: piros lámpa.
Azt meg nyilván nem akarod mindenkinek mondani egyből, hogy "bocs, lezbi vagyok"
Viszont, amihez nem érthetsz, az az, hogyha túl kedves vagy, túl mosolygós, túl közvetlen, akkor azt mi pasik félreértjük.
Mondd (komoly ábrázattal!), hogy van egy érdekes hobbid: farokgyűjtő vagy. Az első együttlét után a delikvensét elteszed emlékbe (azt hozzáköltheted a hitelesség kedvéért hogy pl. formalinba stb. helyezed, ezt már a fantáziádra bízom). Vagy meginvitálhatod a soron lévő figurát gyűjteménynézőbe.
Garantálom, hogy elmaradoznak és megoldódik a nagy gond.
Nem kell semmilyen magyarázatot kitalálni, hogy miért nem akarsz valkivel összejönni.
Egyszerüen nem és kész.
Az lenne csak szégyenletes, ha hülyítenéd a férfiakat, hogy összejösz velük, aztán mégse.
Az egyenes beszéd mindig a legjobb.
Kedves Kérdező!
Szerintem is hazudd azt, hogy a nászéjszakáig szűz akarsz maradni, ettől minden épeszű hím menekül.
Az első válaszoló egy kretén. Abba belegondolhatna, hogy a Kérdező azért nem akar férfival lenni, mert mondjuk számára undorító a férfitest,tehát felesleges volna erőltetni a férfi-vonalat , de mindegy..
segíts nekik értelmezni.
"leszbikus vagyok, azaz nem érdekelsz, és ez így marad."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!