Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan utasítsam el a férfiaka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsam el a férfiakat anélkül, hogy lebuknék?

Figyelt kérdés
Nem zavar, ha udvarolnak nekem, de magukat áltatják és ezt szeretném megfékezni. Fiatal, szakmailag nagyon sikeres, független nő vagyok. Minden létező körből megtalálnak a férfiak. Próbálok mindenkit finoman elutasítani, azzal, hogy van valakim, vagy nem szeretnék kapcsolatot, de nem adják fel. Látom, hogy sokan azt gondolják, hogy egy jéghegy vagyok, vagy valami őrült igényeim, elvárásaim vannak, de az igazság az, hogy leszbikus vagyok, amit teljesen nyíltan is vállalok, de ha ezt mondom, akkor még több motivációt kapnak. Nem szeretek gonosz lenni az emberekkel, szóval normális válaszokat kérek.

2014. dec. 18. 23:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a jegygyűrű a legjobb :-) mióta férjhez mentem jóval kevesebben próbálkoznak pedig semmi se változott a házasságon kívül :-) ha így is próbálkoznak én a” szia, hogy vagy” után mindig megmutatom a telefonomba a kisfiam fotóját, hogy” szia épp hozzá indultam” :-) valahogy már nem is érdeklem xdd
2014. dec. 19. 11:54
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ötletesek. ;)

Mindig próbálok udvarias lenni, mert ilyen az alaptermészetem. Van gyűrűm egyébként, a bal gyűrűs ujjamon hordom, de nem is gondolnak rá sokan. Épp, hogy inkább a lányok kérdeznek rá, hogy van jegyesem? :) De mindenképp megmondom eztán a kezdeményező pasiknak, hogy van. :)

2014. dec. 19. 14:53
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló szituációban én mindig azt mondom a próbálkozó pasiknak, nagyon kedvesen, de nagyon határozottan, hogy ne haragudj, de nem vagy az esetem. Az első "de" után közbevágok, hogy DE nem, tényleg nem. Hatásos szokott lenni és még az a kellemetlen érzés sincs bennem, hogy hazudtam, mert ez az igazság.

Nem gondolom, hogy minden szórakozóhelyen bepróbálkozó férfivel közölnöm kellene, hogy azért nem barátom, mert a nőket szeretem. Attól, hogy ez ember teljesen nyitottan vállalja magát a közvetlen környezete, családja, barátai, munkatársai előtt, teljesen random embereknek semmi köze hozzá, hogy mikor/kivel.

2014. dec. 20. 10:08
 24/24 anonim ***** válasza:
háát elég meredek ötleg de a pasik többségét megriasztja a gondolat,hogy feldugsz a popsijukba valamit,ezt azután kéne közölni velük,hogy még motiváltabbak lettek leszbiséged hallatán.
2014. dec. 21. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!