Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, van köztetek olyan, aki el tudja képzelni, hogy egyszer majd kés alá feküdjön?
Aki jelenleg még ellenzi, de nem zárja ki, hogy egyszer igénybe vegye plasztikai sebész segítségét - ha már komolyabban dolgozni kezd a gravitáció, ugyebár. Főleg ismert celebnőktől hallani ilyen nyilatkozatokat - kíváncsi lennék, van-e itt olyan nő, aki hasonló véleményen van: hogy eljöhet egy olyan időszak, amikor képbe kerülhet majd egy-egy kisebb-nagyobb mesterséges beavatkozás.
Vannak itt ilyen hölgyek? Ha igen, milyen mértékű plasztikáztatás férhet majd bele?
Volt rajtam pár anyajegy, ami zavart, azt leszedettem. Mást nem változtatnék meg. Nem azért, mert minden tetszik magamon. Például az orrom alakja egyáltalán nem előnyös egy nőnek, de ugyanolyan mint édesapámé. Nagyon jó a kapcsolatom az édesapámmal, semmi pénzért nem változtatnék meg valamit magamon, amiben édesapámra hasonlítok. Apám lánya vagyok, büszke vagyok rá <3. És szeretnék a gyermekeimre is hasonlítani.
Az öregedéssel járó változások meg nem zavarnak.
36N
Én 20 éves korom óta mellplasztikán mondom úgy, hogy "gondolkodtam", de elviekben nagyon ellenzem ezt az egész miliőt, meg amit ez a vizuális világ sugall. Teljesen puritán okból csak elégedetlenség okán feküdtem volna kés alá (ha feküdtem volna), de szerencsére mindig olyan pasikat fogtam ki, akiknek nagyon tetszett a mellem, és egyenesen ellenezték.
Ennek ellenére, nem vetettem el a lehetőségét, mert idősebb koromra megváltozhatok..
Szemhéjplasztikát, meg még valamit az arcomon.
Ezek kb. 1,5 hét alatt gyógyulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!