Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, van köztetek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, van köztetek olyan, aki el tudja képzelni, hogy egyszer majd kés alá feküdjön?

Figyelt kérdés

Aki jelenleg még ellenzi, de nem zárja ki, hogy egyszer igénybe vegye plasztikai sebész segítségét - ha már komolyabban dolgozni kezd a gravitáció, ugyebár. Főleg ismert celebnőktől hallani ilyen nyilatkozatokat - kíváncsi lennék, van-e itt olyan nő, aki hasonló véleményen van: hogy eljöhet egy olyan időszak, amikor képbe kerülhet majd egy-egy kisebb-nagyobb mesterséges beavatkozás.

Vannak itt ilyen hölgyek? Ha igen, milyen mértékű plasztikáztatás férhet majd bele?

2017. dec. 13. 18:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mellplasztika semmiképpen sem. Kicsik a melleim, de nekem megfelel így, nem nagyon fog lógni mint egy méretesebb példány.

Az orrommal viszont kés alá mernék feküdni, sok mindent megérne számomra, ha olyannak látnám magam a tükörben amilyennek szeretném. 25N

2017. dec. 13. 18:09
 2/13 anonim ***** válasza:

Az arcomon nem mernék változtatni. Hiába nem tetszik az orrom, lehet, hogy furán állna az a kis Britney-s egyen-orr, amit mindenkinek csinálnak, és rettegnék, hogy hülyébben néznék ki, mint amúgy.

De a mellemet már tinédzser koromban fel akartam varratni, mert amióta van, lóg, de nem szexisen, hanem undorítóan. Kisebbítésen is gondolkodtam már.

2017. dec. 13. 18:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, de én csak az arcomon. A nagymamám, anyukám és a nővére is ahogy megöregedtek "bulldoggá" ráncosodtak. Ez most csúnyán hangzik csak nem tudom máshogy megnevezni ezt a ráncosodási típust. Rövid nyakunk van, tokásodásra hajlamos, plusz azok a ráncok. Azt hiszem, ha én is így öregednék változtatnék rajta. Persze ez még odább van és igazából anyukám is elég csinos ettől eltekintve és a párjának ő is gyönyörű. Messze van még, most ezt mondom, de lehet akkor mást fogok gondolni.
2017. dec. 13. 18:16
 4/13 anonim ***** válasza:

Én mellplasztikát bevállalnék. De csak azután, miután szültem. Abszolut undorítónak találom ,mert alapból nagy, és megereszkedett. A páromnak tetszik, szerinte semmi szükség rá, de szerintem ez csak rosszabb lesz. Majd meglátjuk később.😊

28N

2017. dec. 13. 18:16
 5/13 anonim ***** válasza:

ellenezni nem ellenzem, de most éppen nincs rá szükségem.

Nem tudhatom hogy 10-20 év múlva milyen lesz a testem, így nem is tudok nyilatkozni, hogy mit vállalnék be.

2017. dec. 13. 18:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Orrplasztika. Állkapocsplasztika. Ezekre ha lenne pénzem megcsináltatnám profi koreai sebészekkel és rohadt jól néznék ki.

Az öregedés ellen nincs mit tenni, hiába a botox meg a hialuron meg a bőrfelvarrás öregen akkor is ronda lesz az ember.

2017. dec. 13. 18:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha rengeteg pénzem lenne már régen túlestem volna egy csomón, úgy, mint orr, fül, áll és állkapocs, a mellem méretével sem voltam soha elégedett, de így 2 gyerek után meg egyenesen borzasztó a helyzet!

Ha most rám szakadna a bank is elkezdeném sorban megcsináltatni őket

30N

2017. dec. 13. 19:28
 8/13 anonim ***** válasza:

A testemet nem szabatom át. Aktívan sportolok, sosem hagyom abba, maximum a szülés idejére, meg ha már mozdulni sem bírok. A melleim megfelelő méretűek és formájúak, ahogy szerintem rajtam minden. Van, amivel nem vagyok elégedett, de nem tudok semmit a helyére képzelni, amivel az lennék.:D Ha megereszkedik, ereszkedjen, elfogadom a koromat majd, szerintem.

Az arcom már más téma, a szemeim ha nagyon táskásak lesznek, szerintem azon változtatok, de egyelőre ez a veszély sem áll fenn. Bár a szememmel amúgy sem volt soha jó a viszonyom, érzékeny is, rossz is a látásom... Ha még rácsüng a bőr is, gond nélkül leszedetem a fölösleget. Azzal még én én maradnék. Minden mással már nem.

2017. dec. 13. 19:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Ên inkàbb egészségesebb életet vàlasztom mintsem kés alà feküdjek .Jahh egyépként mikor màr az olyan celeb példat nem mondok aki m3g közel 50-évesen plasztikaztat sztem az sem szebb aki inkabb meghagyja a természetes vonàsait .Sőt van olyan celeb aki szószerint elcsunyitotta magàt mert nem tudta hol a hatàr .
2017. dec. 13. 22:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Választhatsz egészséges életmódot, ha a korral a homon kimegy, kollagén is kimegy, rugalmatlan lógós lesz a bőr.

Én évek múlva facelifet bevállalnám, de nagyon sokba kerül.

2017. dec. 13. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!