Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nőt érdekel a pszicholó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőt érdekel a pszichológia, az egy férfit, pasit elriaszt?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 20:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Nagyon sok pozitívuma van egy ilyen szakmának csak gondoljunk a kapcsolatra ha már erről van szó. Alapjában véve ismeri azokat a dolgokat amitől működhet , és tudja azokat amiktől nem szakmai szempontbol meg masok csak talalgatnak mi lehet az oka ha nem mikodik a kapcsolat, o szakmai szemmel a gyokeretol kiismeri es tudja ra a valaszt tehat ebbol kifolyolag egy olyan majdhogynem tokeletes kapcsolat alakulhatna ki ami masnal meg a kozelebe se jar. Ez érthető volt?
2017. dec. 12. 20:39
 12/19 anonim ***** válasza:

Be akartam írni, hogy megfordíthatom a kérdést? Érdekel a téma, persze totál laikus vagyok. Erre látom a hatos hozzászólást és nyugodtan hátradöltem, mint aki jól végezte a dolgát. Ez kicsit olyan volt, mint a mondásban, hogy a szomszédban akkorát szexeltek, hogy utána én is rágyújtottam. :)))

Remek kis szösszenet lett kedves 6-os. Engem nem riasztana el visszafelé, sőt!... :)

2017. dec. 12. 20:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, akarsz róla beszélni?
2017. dec. 12. 20:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Engem is a 6-os írása fogott meg. Egyszerűen élveztem olvasni! :)
2017. dec. 12. 21:17
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

"Ez az írás meg beveztőnek jó lesz a szakdolgozatodhoz. "

Oda ez nagyon nem lesz jó.

2017. dec. 12. 21:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Engem nem, mert én is napi szinten foglalkozok pszichológiával.
2017. dec. 12. 21:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Épp ellenkezőleg. Férfiként engem is érdekel, leginkább az emberek motivációit vizsgálgatom.
2017. dec. 12. 21:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem, csak óvatosabb lehet vele szemben, mert kiismeri szinte minden lépését a hölgy:).
2017. dec. 12. 22:28
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Engem elriasztana a dolog. Nem sokra tartom a pszichológusokat, olyan távol áll a pszichológia az egzakt tudományoktól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ez már majdnem olyan mint az ezotéria. Csomó dolog van a pszichológiában, ami az egyik embernél bejön, a másiknál fikarcnyit sem. Marhaság az egész, kár foglalkozni vele, tudománynak nevezni meg ostobaság. Ilyen nővel biztos nem kezdenék, minden cseleketdetemet elkezdené vizsgálgatni, és visszavezetné az embrionális koromra, miközben feengja sem lenne arról, hogy minek mi a valódi oka.
2017. dec. 13. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!