Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak itt a férfiak hogy a nőknek a pénz és a külső számít amikor nekem nincs pénzem és jól sem nézek ki de sose volt gond barátnőt taláni?
Mert kapcsolatfüggök , de nem jön nekik össze ezért Soros Györgytől kezdve a Román vendégmunkásokig mindenki hibás.
Én aki SOHA nem akartam b nőt simán összejött volna 4-5 csajjal is a dolog. Pedig én se vagyok se szép se gazdag.
Tudom tudom, elvtársak 0 pont. Mindenki hibás MINDENKI.
Miért mondják azt, hogy az ég kék és a fű zöld? Same thing.
Amíg azt látom, hogy egy átlagcsajnál sorban állnak a pasik, és mindig a legtehetősebbet, legjóképűbbet választja ki, addig nem kell a szentbeszéd, hogy a nőket nem a külsőségek meg a pénz vonzza. A döntő többséget igenis ezek vonzzák, persze ezt még saját maguknak se ismernék be, nemhogy nekünk itt.
Egyébként meg Kérdező, ha nem vagyok indiszkrét, neked nőként miféle tapasztalataid lehetnek csajozásról?
"Még mindig azért, mert ha nem lenne mire (vagy kire) fogniuk a kudarcaikat, akkor kénytelenek lennének magukba nézni és ezt nem bírná el a törékeny kis egójuk. Klasszikus felelősséghárítás, semmi több."
Hja persze, biztos az is felelősséghárítás, mikor az átlagpasas profiljára szökőévente érkezik 1 darab levél, a kigyúrt páwagyerekére meg havonta 50.
Gondolom ezt meg neked nem bírja el a törékeny kis egód...
"Valami fa$$ág mindig kell bűnbaknak, másképp a valósággal kéne szembenézniük, ahhoz gyávák vagy túl egoisták, hogy beismerjék a hibáikat. Így megragadnak egy szinten és nem mozdulnak onnan el. Szellemi vegetálás ez."
Jajaja biztos jókedvükből vannak egyedül, kimondottan élvezik a nőket okolni ahelyett hogy boldog párkapcsolatuk lenne...
Mondd, neked van testvéred? Vagy egyedül vagy ilyen hülye?
"Én csak azt nem értem, ha valaki szerint kizárólag a pénz és a külső számít, akkor miért nem fordítja minden ébren töltött óráját arra, hogy jobban nézzen ki és több pénzt keressen?"
Értem, tehát adjuk a lovat a felszínes és anyagias nők alá, és elégítsük ki az igényeiket. Még nincs elég belőlük, kell még pár millió!
Elárulom neked: a külsőségeken és pénzen alapuló kapcsolat percre pontosan addig fog tartani, amíg a jó külső és a pénz. Egy nanoszekundummal se tovább. Ahhhhh ezért megéri :$$$$$$$$$$$$$
"Mert kapcsolatfüggök , de nem jön nekik össze ezért Soros Györgytől kezdve a Román vendégmunkásokig mindenki hibás"
Hát persze, egyszemélyben ők a hibásak, hogy rondának születtek, és nem újgazdagék kisfiaként! Pfuj! Golyó általi kötél az ilyeneknek!
Amit művelsz, aranyapám, az az áldozathibáztatás legundorítóbb formája. Büszke lehetsz magadra.
"Én aki SOHA nem akartam b nőt simán összejött volna 4-5 csajjal is a dolog. Pedig én se vagyok se szép se gazdag."
A párkapcsolatoknak nem sok köze van ahhoz, hogy leitatsz 4-5 partiribit whiskykólával aztán a mellékhelyiségben megcucliztatod, csak szólok...
"Tudom tudom, elvtársak 0 pont. Mindenki hibás MINDENKI."
Önként kérted, önként adom. Tessék.
Szerencséd volt, kérdező, ennyi. Egy fecske pedig nem csinál nyarat.
Neked átlagos külsővel átlagos keresettel lehetett szerencséd, de sajnos a 99%-nak nem lesz.
#1, ha jól tudom, mindig a nő választ egy párkapcsolatban. A férfi udvarol, a nő meg fogadja. Így van? Így van. Akkor a balhét is ő viszi el, ez ilyen egyszerű. A mínuszt pedig kaptad.
#3, ez neked is szól. A mínuszt te is kaptad.
#10 írd le kérlek a varázsformulát, hogy mivel lehet egy valagnyi pénzt keresni. Becsületes munkát írj, ha kérhetném, politizálás és MLM-átverés nem érdekel.
#12 igen ilyen szép meséket én is ki tudok találni. Nekem piros Ferrárim van a garázsba, de nemmutatommeg, bibíííííííí!
Hogy ki a hibás, azt olvasd fentebb. A mínuszt helyből kaptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!