Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg az ezisztencia, státusz számít legjoban, még akor is ha valaki jó csávo?
Nagyon jól megfogalmaztad.
Számító lotyó az összes nőnemű sejthalmaz.
Megint felmerül a kérdés mennyi idős vagy és tesco-s áru feltöltőként fogsz-e nyugdíjba menni?
Mert nem mindegy hogy 24-25 évesen pár hónapig míg lesz a képesítésednek megfelelő meló pakolsz a tescoba vagy 30 évesen egy érettségivel ez életed csúcs pontja.
De hogy válaszoljak a kérdésre az egzisztencia ott van a top 3-5 pont között a nők nagy százalékánál mert senki nem akar eltartani egy felnőtt embert hogy a gyerek nevelés költségeibe bele se menjünk.
Külsõd mellett egzisztencia is ALAP,mert sokan vagyunk kisportoltak de mellette szép fizetés is tàrsul.
Aki szerinte meg lotyók a nõk,na rà pont ne hallgass mert vele max a keze marad,mivel nem teljesíti a férfiassàg alapjait,hogy pénzt erõforràsokat nekünk kell elõteremteni.
El kell fogadni nem véletlenül vannak ki a nõk a magyar pasiktól,borzalmas.
Férfiként nekem is ez számít. "tesconál vagyok feltöltö"
Nekem diplomáim vannak, jól fizető állásom. Kövezzenek meg, de nem állok szóba egy diploma nélküli vagy diplomás és csóró hölggyel. Gondolom néhány kollegina összejönne veled. A saját szinteden keresgélj. Suba subához, guba gubához.
Hát nem tudom.. nekem jobban számítana, hogy az anyanyelvedet nem bírod minimális szinten. Jöt meg ijen... érted, általános iskola. Álagos intellektussal ezt akár le is tudnád írni helyesen, te viszont nem tudod. (Tudom, a diszlexia.)
Tanulni kéne, akkor értelmes társ volnál, nem pedig szexuális segédeszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!