Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg az ezisztenci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg az ezisztencia, státusz számít legjoban, még akor is ha valaki jó csávo?

Figyelt kérdés
Jó pasi vagyok, visszajelzésekből, magas, helyes, sportos, férfias. Tinderen is jönnek a csajok, tárkerin is írnak levelet, találkozásoknál szex összejön meg ijenek. De sajnos kapcsolat még nem jöt össze, mert hát tesconál vagyok feltöltö. Probáltam kariert csinálni, de nem jöt össze, sajnos úgy látom ezmiatt nem lett még kapcsolatom... Most már öngyilkoságnál tartok, kezd nagyon fájni szivem, hogy nem lehet társam....
2017. dec. 10. 19:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
Ha egy lánynak van egy kis esze és már elmúlt 18-20 éves, akkor rájön, hogy az extrémjó külső önmagában semmit sem ér, legfeljebb arra jó, hogy lehet mutogatni mindenkinek. Viszont, ha stabil életet akarnak és jómódban felnevelni a gyerekeiket, akkor egy gazdag pasi fog kelleni nekik. Nálam épp ezért ilyen a fontossági sorrend: pénz és belső egyszinten, majd ezután a külső.
2017. dec. 10. 20:08
 12/22 anonim ***** válasza:
4%

Nagyon jól megfogalmaztad.

Számító lotyó az összes nőnemű sejthalmaz.

2017. dec. 10. 20:11
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Megint felmerül a kérdés mennyi idős vagy és tesco-s áru feltöltőként fogsz-e nyugdíjba menni?

Mert nem mindegy hogy 24-25 évesen pár hónapig míg lesz a képesítésednek megfelelő meló pakolsz a tescoba vagy 30 évesen egy érettségivel ez életed csúcs pontja.

De hogy válaszoljak a kérdésre az egzisztencia ott van a top 3-5 pont között a nők nagy százalékánál mert senki nem akar eltartani egy felnőtt embert hogy a gyerek nevelés költségeibe bele se menjünk.

2017. dec. 10. 20:33
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
Szomorú, hogy néhány embernek fingja nincsen róla, hogy mi is kell ahhoz, hogy valaki alkalmas legyen párkapcsolatra... Ez SZEMÉLYISÉG, lélek, kisugárzás, mentalitás kérdése. Már ebből a pár mondatból amit idehánytál is egyértelmű, hogy belső dolgok terén te a béka s.gge alatt vagy.
2017. dec. 10. 20:39
 15/22 anonim ***** válasza:
46%

Külsõd mellett egzisztencia is ALAP,mert sokan vagyunk kisportoltak de mellette szép fizetés is tàrsul.

Aki szerinte meg lotyók a nõk,na rà pont ne hallgass mert vele max a keze marad,mivel nem teljesíti a férfiassàg alapjait,hogy pénzt erõforràsokat nekünk kell elõteremteni.

El kell fogadni nem véletlenül vannak ki a nõk a magyar pasiktól,borzalmas.

2017. dec. 10. 21:13
 16/22 anonim ***** válasza:
A szüleim a szegénységből indultak, és közösen érték el, amijük van most, de ha bármelyikük megelégedett volna a szegénységgel, és nem küzdöttek volna, hogy jobb legyen, biztos, hogy nem maradnak együtt 35 évig. Ez nem csak arról szól, hogy jobbat akartak a gyerekeiknek, mint amiben ők felnőttek, hanem egyfajta mentalitás is, hogy ki akartak törni arról a szintről, amiben felnőttek, jobbat akartak maguknak, és tettek érte, akár úgy, hogy plusz munkát is vállaltak. Nekem is van egy másodállásom például, lehet, hogy hamarosan kettő is lesz. Mert többet akarok elérni, ki akarom hozni magamból a maximumot, és ezt addig akarom megtenni, amíg szellemileg és fizikailag képes is vagyok rá, mert nem akarok nyugdíjasan nyomorogni, mint nagyanyám, aki még azt a nyugdíjat sem kapja meg, ami járna neki, csak azért, mert bár ledolgozta az egész életét az egyháznak, összevissza jelentették csak be, és később, amikor szerette volna kiharcolni magának azt, ami jár, elintézték annyival, hogy szeretett énekelni, vagyis Isten fizesse meg... Köszi, tudod. Ő nem gondolt arra, hogy az egyház ki fog cseszni vele, most meg itt van lassan 80 évesen és mások anyagi segítségére szorul. Na, én ezt nem akarom, ezért dolgozom, ezért vállalok plusz munkát, ezért teszem félre a teljes keresetem több, mint harmadát megtakarítási céllal, mert képes vagyok rá, kész vagyok tenni érte, és nem akarok egy kiszolgáltatott öreg lenni. És hasonló mentalitású emberrel valószínűleg jobban megértjük egymást, mint egy olyannal, aki beletörődött a szegénységbe. Nem kell, hogy eltartsanak, szégyellném is.
2017. dec. 10. 22:12
 17/22 anonim ***** válasza:
59%

Férfiként nekem is ez számít. "tesconál vagyok feltöltö"

Nekem diplomáim vannak, jól fizető állásom. Kövezzenek meg, de nem állok szóba egy diploma nélküli vagy diplomás és csóró hölggyel. Gondolom néhány kollegina összejönne veled. A saját szinteden keresgélj. Suba subához, guba gubához.

2017. dec. 10. 22:21
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
Ne gyilkolázd meg magad. keresgélj a saját szinteden. Nem igaz a mondás, hogy a szép nők buták. Inkább fordítva. Keress megadnak egy jó lelkű árufeltöltó hölgyet. A nehéz fizikai munka sajnos nem szépítiti a hölgyeket. Egy kifinomult szépségű, megkímélt nő viszont nem fog veled szóbaállni.
2017. dec. 10. 22:27
 19/22 anonim ***** válasza:
54%
keresgél a saját súlycsoportodban és akkor találsz majd társat magadnak.
2017. dec. 10. 22:34
 20/22 anonim ***** válasza:
71%

Hát nem tudom.. nekem jobban számítana, hogy az anyanyelvedet nem bírod minimális szinten. Jöt meg ijen... érted, általános iskola. Álagos intellektussal ezt akár le is tudnád írni helyesen, te viszont nem tudod. (Tudom, a diszlexia.)

Tanulni kéne, akkor értelmes társ volnál, nem pedig szexuális segédeszköz.

2017. dec. 10. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!