Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg az ezisztenci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg az ezisztencia, státusz számít legjoban, még akor is ha valaki jó csávo?

Figyelt kérdés
Jó pasi vagyok, visszajelzésekből, magas, helyes, sportos, férfias. Tinderen is jönnek a csajok, tárkerin is írnak levelet, találkozásoknál szex összejön meg ijenek. De sajnos kapcsolat még nem jöt össze, mert hát tesconál vagyok feltöltö. Probáltam kariert csinálni, de nem jöt össze, sajnos úgy látom ezmiatt nem lett még kapcsolatom... Most már öngyilkoságnál tartok, kezd nagyon fájni szivem, hogy nem lehet társam....
2017. dec. 10. 19:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Hát, az írásodból ítélve nem lehetsz IQ huszár. Tinder, szexelgetés és még írni sem tudsz. Nem csodálom ha igényes nő nem megy a közeledbe - bocs.
2017. dec. 10. 19:49
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
#1 +1
2017. dec. 10. 19:50
 3/22 anonim ***** válasza:
22%

Tapasztalataid alapján így van.

Szexhez elég jó vagy nekik külsőre, ahogyan a férfiaknak is egy plázacica, de többre nem vagy alkalmas nekik.

Megkapják a tested, utána nagyban mutogatnak a barátnőiknek, hogy megvoltál nekik, de ugye nincs pénz, nincs kényelem...

A többi púdert pedig amit itt olvasol, hogy ez baromság és hasonlók inkább hagyd figyelmen kívül. Elvileg a nők akkor fekszenek le valakivel, ha szeretik/szerelmesek (gyakorin legalábbis állandó jelleggel ez van hangoztatva), veled lefekszenek, mégsem kellesz nekik többre.

Szóval az itteni képmutatásnak és hazugságoknak hiszel inkább vagy a saját, való életben látott és megtapasztalt tényeknek?

2017. dec. 10. 19:51
 4/22 anonim ***** válasza:
55%

hmm..

tipikus eset amikor a nő használja szexre a férfit és nem pedig fordítva.

amúgy aki csak megdugatni akarja magát veled, azt meg ne is bánd, hogy nem akar kapcsolatot.

2017. dec. 10. 19:54
 5/22 anonim ***** válasza:
85%

"mert hát tesconál vagyok feltöltö. Probáltam kariert csinálni, de nem jöt össze,"

Hát tudod, tanulni kéne.

2017. dec. 10. 19:59
 6/22 anonim ***** válasza:
67%
Felnőtt nőként képes vagyok egyedül eltartani magam, és ugyanezt egy felnőtt férfitól is elvárom, mert én nem fogom eltartani. Ha te megélsz abból a keresetből, akkor rossz helyen keresgélsz társat, ha nem, akkor rosszul kerestél munkát, és ez utóbbi nem csak párkapcsolat szempontjából lényeges. Valamelyiken változtatni kell, az öngyilkosság nem megoldás.
2017. dec. 10. 19:59
 7/22 anonim ***** válasza:
86%
"Elvileg a nők akkor fekszenek le valakivel, ha szeretik/szerelmesek (gyakorin legalábbis állandó jelleggel ez van hangoztatva)" - Én ezzel valóban így vagyok, de azt soha nem állítottam, hogy ez más nőkre is igaz, tudom, hogy vannak olyan nők, akik nyitottak szexkapcsolatra meg egy éjszakás kalandokra. Nem vagyunk egyformák, nem tudom, ezt hallottad-e már, de ha nem, akkor ezt a gondolatot is tedd magadévá. :-)
2017. dec. 10. 20:01
 8/22 anonim ***** válasza:
62%
Szerinted mennyit számít, hogy milyen szuperjó csávó vagy, ha be kell fizetni a gázszámlát? A nőknek egy bizonyos kor felett hosszú távban kell gondolkodni és a gyerekszüléshez/neveléshez sok pénzre van szükség, így ahogy idősödnek, egyre inkább az anyagiakra helyezik a hangsúlyt párválasztás szempontjából. Ennek persze az az ára, hogy külsőre egyre inkább engedni kénytelenek.
2017. dec. 10. 20:04
 9/22 anonim ***** válasza:
71%
lehet az "ijennel" van a baj
2017. dec. 10. 20:04
 10/22 anonim ***** válasza:
93%
Nem a pénz, hanem az ész hiánya áll az utadban. Tanulj, okosodj.
2017. dec. 10. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!