Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt hogy kövér csóró férfiak akarjanak vékony barátnőt amikor csomó ellenpélda van?
Figyelt kérdés
Sok ilyen férfinek van vékony barátnője úgy hogy a férfi abszolút nem gazdag állandóan mondják hogy a te szinted hez mérten keres párt meg hozzád hasonló párt keressél a szerelem ennél sokkal bonyolultabb igen is összejöhet egy kövér csóró férfinek is vékony barátnő, miért kell hazudni itt?2017. dec. 10. 10:51
11/13 anonim válasza:
9: Nem azon múlik ki mit akar, hogy te mit tartasz helyesnek. Én túlsúlyos vagyok, de a vékony lányok jönnek be. Tudod miért tehetetem meg? Először is mert már többször összejött, másodszor - és talán ez a fontosabb - mert nem esek kétségbe attól, ha egyedül vagyok, így nyugodtan válogathatok.
12/13 anonim válasza:
Pár évig még biztos. De mi lesz utána?
13/13 anonim válasza:
12: 5 hónapja vagyok egyedül, azóta próbálkozott nálam egy 14 évvel fiatalabb lány, aki tetszett ugyan, de nekem sok lett volna ekkora különbség. Ha ő volt az utolsó, akinek ilyen külsővel bejöttem az életben, akkor nincs más hátra, megtanulok főzni és lefogyok. Amúgy sem akarok világ életemben ekkora maradni már csak egészségügyi okokból sem, de addig sem fogok akárkivel összejönni, mert nehezebben találok olyat, aki tényleg tetszik is. Nem is tudom hogy gondoltad, két év múlva azt mondom neki, hogy bocsi, lefogytam, most már keresek jobbat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!