Nagyon kevés szálú haj minden hajmosás után teljesen összecsomósodik, szinte ragad. Ilyenkor mit lehet vele kezdeni?
Nagyon töredezett és írtó kevés hajam volt. Egy éve hajmegújító üzemmódba kapcsoltam. Elmentem fodrászhoz, megvettem vékonyszélú hajra tervezett joico sampont és balzsamot, mellé pedig kallos keratinos pakoláylst. Már ennél elkezdődött a csomósodás. (Előtte shauma vagy head&shoulders-t használtam, azoknál nem történt ilyen. Most már kipróbáltam pár jónak mondott terméket (kallosból mindenféle termék, syoss, helia d..., de mindegyiknél ez van.)
Most vettem schwarzkopf: gliss kurból ilyen olajos sampont és balzsamot szálkásodásra és ettől csak mág jobban összeállt a hajam.
Mit tudnék ezzel kezdeni? Sokkal dúsabb és még a csomók ellenére is kevésbé töredezett a hajam, mint volt. De alig bírom kifésülni, pedig tényleg nagyon kevés a hajam és így is eléggé töröm így.
Nekem göndör hajam van, szárazon nem fésülhető.
Hajmosáskor(2-3 naponta) sampon lemosás után teszek balzsamot/pakolást, ilyenkor tudom az ujjaimmal kifésülni.
Nővéremnek egyenesszálú a haja, naponta akár többször is fésüli, töredezik is neki rendesen.
Én mosás után hajhabot teszek rá, így nincs is szükségem fésülködésre mert egyben maradnak a tincsek, max vizes kézzel végigsimítom párszor.
Kedves első, az olaj meglátszik utána a hajadon? Neked mennyire dús?
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!