Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy Debrecenben egy csomó alacsony fiú van? Meg melegből is több van?
Hát..
Meleg nem vagyok, szerintem nem is nézek ki annak, de a 170 centimmel elég alacsony vagyok szerintem..
18/F
Egy csomó magas fiút ismerek, sok van belőlük. Személy szerint konkrétan nem tudom senkiről ismerőseim közül, hogy melegek lennének. (ha van is nem vallja be) Szerintem nincs több meleg, mint máshol. Max nagyobb város, több ember és így nyilván több is van, mint pl. egy faluban :D
Tehát nem mondanám igaznak. Ez így nem jelenthető ki!
Igen, van 1-2 "melegesen" kinéző srác, stílusa is, de nem feltétlen az is. Láttam már olyat, aki csajjal csókolózott a buszon... tehát nem kell előre ítélkezni :D
De szerintem máshol is vannak
Meleg sem vagyok, alacsony sem vagyok (184cm) pedig debreceni vagyok... :)
20F, Laci!
Igen. Rengetegen vannak, mintegy hordákban járják a várost, ám rendkívül gyorsak, nehéz elkapni őket.
Sokszor csak a nyomukat ütheted bottal, arról ismerhetők fel, hogy félig megrágott főtt kukoricacsutkákat dobálnak szét arra, amerre járnak.
Valamint teliholdkor kerüld őket, mert akkor kétszer olyan veszélyesek, még magányosan is.
:DDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!