Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történt megszoktam a magányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt megszoktam a magányt?

Figyelt kérdés

Elvalt, 40 eves nö vagyok es azt hittem h vágyok kapcsolatra , de ha tenyleg ajánlatot kapok nekem tetszö ferfitöl, a hiúságomnak jólesik de igazából nem örulök, leráznám.

Nem erzem a szivem mélyén h jaj de jó hanem h hú ezt hogy rázzam le....

Tehat tudatosan kapcsolatot akarok , de eszrevettem mostanaban h tudatalatt lepattintanám az álompasit is .

Munka utan alig varom h hazaérjek netezzek ellegyek ne zavarjon senki , ne hivogasson es kerjen szamon senki .

Mintha csak a hiúságom éhezik ferfira pár bókra, h még mindig jó vagyok de utana haza akarok menni , nem akarom kavarni az agyam senkivel

Arra gondoltam h a korom miatt is mar ilyen lettem de mindig kicsit ironikus voltam es razott a hideg a nagy szavaktól, vallomásoktól " Na mostantól egyutt vagyunk " szövegektöl .

Mit tudjak tenni nem akarok egyedul maradni de úgy érzem ellentétes erök dolgoznak bennem , es nyugalmat csak egyedul találok .

Csömör es vágy cinizmus es szeretetéhség. Mi a kiút?

2017. dec. 7. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Épp csak nem vagy olyan, mint az emberiség 90%-a, akik kapcsolat- és társfüggők. Szerintem nagyon pozitív ez, hogy tökéletesen el tudsz lenni magadban. Én is ilyen vagyok. Ugyan gondolom neked is voltak már kapcsolataid, mégsem élsz-halsz csak azért, hogy megint legyen valakid. Mellesleg az is lehet, hogy erőteljesen próbálkoztál eddig, nem értékelték megfelelően, s kicsit elhalt benned ez a motiváció emiatt. Mellesleg miért mindig egyolalú legyen az érdeklődés? Pfff...
2017. dec. 7. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Na, sikerült szóismételnem azzal a mellesleggel. Csak nem freudi elszólás a mellekkel kapcsolatosan? :D
2017. dec. 7. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Mexoktad.
2017. dec. 7. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Félsz boldog lenni...ragaszkodsz a biztos nyugidhoz.

Rugaszkodj el vagy nem lesz változás-társad, ennyi a teendőd.

A nyugalom társad mellett is megadatik, ha olyat találsz.

Hazaérsz s masszival lazít talán...persze, lehet sört kér tőled előtte:D

2017. dec. 7. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a magány teljesen jó opció. Sok magányos boldog embert ismerek. A szeretet meg tudja adni egy cica is végső soron:)
2017. dec. 8. 01:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy rokonom nálad idősebb nőkkel kavar, és az elbeszéléséből az jön le, hogy az idő múlásával egyre több nő lesz hasonló. Valami laza kapcsolatot akarnak, de összköltözést, vagy akár napi szintű kapcsolatot nem. A hanyatló nyugaton meg terjed az a fajta kapcsolat, ahol évekig együtt van egy pár, közös családi programok meg minden, de nem költöznek össze, alapvetően mind a kettő él a saját külön lakásában. Én is azt vettem észre a barátnőimen, hogy egy idő után, bár ragaszkodnak hozzám, sok vagyok nekik, vágynak az egyedüllétre, Aminek sosem voltam az ellenzője, csak legalább szólnának, ne nekem kelljen már észrevenni, hogy most nem hiányzok. Szóval a kiút az, ha úgy indulsz neki egy kapcsolatnak, hogy semmi sem kötelező számodra. Akármitől is félsz, hogy valami kellemetlent meg kell tenned, nincs ilyen. Jogod van nemet mondani bármire.

De az is lehet, hogy egyszerűen csak nem zártad még le tejesen az előző kapcsolatod. 45F

2017. dec. 8. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!