Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más nő is, aki inkább a magányt választja, minthogy újból csalódjon egy férfiban?
"a férfiak csak bántani tudnak "
1. hát ha vagy olyan h..lye, hogy mindig ugyanolyan típusú pasikat választasz és soha nem tanulsz a hibádból, akkor meg is érdemled
2. áááá... még véletlenül se gondolkodnál el azon, hogy te miben vagy hibás. nem kéne csak a másikat hibáztatni, mert nemcsak ő a felelős azért, hogy elb..sztátok a kapcsolatot. vállald a tetteidért a felelősséget!
Én voltam így, 4 évig nem is volt párom, pedig szerettem volna.
Nem vagyok a futó kalandra kapható típus, két komoly kapcsolatom van/volt összesen (jelenleg a második). De néha úgy érzem, hogy ha ez befuccsol (nem szeretném természetesen, mert nagyon szeretjük egymást), akkor lehet én egy életre feladom és inkább a magány.
Természetesen nem minden férfi akar bántani és van sok nagyon rendes srác is, de a csalódások feldolgozása nekem nehezebben is megy az átlagnál.
28/N
hát most nagyon mellék fogtál kislány.
26 éves nő vagyok, 4 éve boldog párkapcsolatban élek, önismereti pszichológiai könyveket olvasok, tanulok a hibáimból, veled ellentétben, én tudom, hogy mit akarok, nem rinyálok, ha pofára esek, akkor felkelek és megyek tovább
és megkérlek szépen, hogy mosd ki szépen szappannal a szádat, mert bűzlik a sok mocsoktól
akárcsak a leveled
"namaj
f..aszfej"
Olvass inkább Csernus Imrét, végezz önismeretet és nézz magadba.
És legfőképpen TANULJ a hibáidból!
"jól lecseszel pedig nem is ismersz."
De te se vagy jobb. Általánosítod a férfiakat, holott arányaiban ugyanannyi rendes és ugyanannyi paraszt van köztük, mint a nők között.
ha figyej a magny az ne gaz mer akor tud az ember onamgaban kitejesedni meg fugegetlen es tanulni magarol h jobban tudja kezelni az erzeseit es tudja h mi kel neki ami a hasznara valik celt kituzni
kapcsolatba vagy akor az szenvedes leht es nm fejlodsz
bar volt pasim aki bantot egyik megutot masik meg erzelmileg mer nagyon szerelmes voltem de o nem es csak kihasznallt mer jo a cicim meg a pinam gondolom de ell hagytam nagyon fajt de akor magany jot es megtanultam h ez egessegtelen volt mert a szerelem nem ijen es mikor boldog letem magmban akor jot ujra apasizas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!