Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre több 30-as férfi és nő választja az egyedüllétet, mint a párkapcsolati életet?
Merem állítani, ha létezne a South Parkból megismert "Memberberrys" (csak annyi változással, hogy nem csak a StrWarsról harsogna) - pillanatok alatt elfogyna aaz összes és mindig hiány lenne belőle...
Azoknak a legjobb akik kb. 1965 és 1985 között születtek. Még nem elég korán a nélkülözéshez de még nem is túl későn a mai beteges ideológiák agymosásához.
sajnos nincs akkora fizetésem, amiből el tudok tartani egy feleséget meg 1-2-3 porontyot+a lakást is. Pont arra elég a fizum, hogy magam eléljek belőle a szülői házban, ilyen feltételek mellett meg kizárt, hogy párkapcsolatom legyen.. nincs az a nő a bolygón aki ezt elfogadná!
szóval marad az egyedüllét!
27F
(még mielőtt valami nagyokos jön, hogy fejleszteni kellene magam.. nos megtettem. Mégse kapkodnak értem, fizetési pótlékot se kapok.. Max akkor van több pénzem ha túlórázom. És melyik nőnek kell olyan pasi aki 200+ órákat tölt bent a munkahelyén havonta?)
Még nem volt senkim, jövőre 30 leszek, de szerintem már nem is kell senki.
Alapból gyomorgörcsöm volt az egésztől, mert egész gyerekkoromban mondogatták, ha nem takarítok meg főzök, nem kellek majd senkinek. Takarítani muszáj, főzni nem tudok, így már nagyon sok férfinak nem kellek.
Gyereket sem akarok, szinte minden férfi akar. Nem akarok az országban maradni. Nem akarok valakit mindig kiszolgálni. Nem tudok bízni senkiben.
Amikor úgy döntöttem, hogy maradok egyedül, a görcs feloldódott. Ha megtalálom azt az egy embert, akinek így is kellek, hát jó, de ha nem, nem veszítek semmit.
Azért ne hidd, hogy külföldön annyira eltérnének a dolgok...
Időnként gonosz, időnként nem... Pont ez a baj. Ha simán csak gonosz lennék, akkor boldog is, nem? Hát sajna nem.
Igazából így már érthető. Bár anélkül is, elég rossz ez az ország, csak azt hittem tévhiteid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!