Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt más nő is, aki inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más nő is, aki inkább a magányt választja, minthogy újból csalódjon egy férfiban?

Figyelt kérdés
Én arra jöttem rá, hogy a férfiak csak bántani tudnak (legalábbis engem mindig), így jobban járok,ha lemondok arról, hogy ismerkedjek, és arról, hogy valaha is lesz egy párom, férjem. Más is így van ezzel?
2017. máj. 2. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Osztom a #10-es véleményét, hogy vannak bizonyos tanulságok, amiket meg kell tanulni és csak így lehet, hogy csalódunk és rájövünk, hogy milyen párt NEM akarunk többé, illetve, hogy mi milyenek is vagyunk ha igazán önmagunkat adjuk és mennyire vagyunk képesek saját magunkat elfogadni.

Kedves Kérdező, érdemes foglalkozni ezekkel a témákkal, akár pszichológiai könyvek formájában is. :)

2017. máj. 2. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én még el sem kezdtem, de feladtam. 😊

Nem tudom, engem már a gondolat is lefáraszt, hogy mással kell élnem.

2017. máj. 2. 21:30
 13/15 anonim ***** válasza:
94%
Súgok én neked valamit. Rengeteg nőt ismerek, sokukkal mélyinterjú szintjén beszéltem kb emberi kapcsolatokról, mindenről. Tudod miért választanak mindig rosszul? Egy, mert marhára fingjuk sincs, ők kicsodák és mit akarnak. 2. Ha valamelyik képben is volt magával, egyszerűen inkább megalkudott és reménykedett egy lila szemüvegen át, mert attól félt, hogy aki ő maga, az kevés lesz a pasasnak, inkább eltűrte a pasi kreténségeit, csak, hogy némi szeretetszerű maszlagot kapjon havi 1-2x tőle. Konklúzió: a legtöbb nőnek fingja sincs, mit akar, amelyiknek meg igen, nem akarja látni a másik valódi természetét a fentebb leírtak miatt.
2017. máj. 2. 21:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem értek egyet azzal, h csomagolatlanul, fájóan az arcodba vágják a válaszolók vélt vagy valós igazukat. És avval se értek egyet, hogy Te túlreagálva a vélemények keménységét, elutasítsd azt, hogy alapjuk jogos.

Nem akarok kellemetlenkedni, trollkodni stb. Természetesen a következőket felfoghatod úgy is, hogy kritizállak, megítélek stb, pedig hát miért is tenném? Se kutyám, se macskám nem vagy.

Nos. Végig kellene gondolnod, mi alapján választottad azt az illetőt, aki később bántott Téged. Miben voltak előjelei annak, h nem lesz megfelelő partner. És volt-e valaki barátod, rokonod, aki hamar felhívta az illető nem-megfelelőségére a figyelmedet.

Azért írom ezt, mert a bántalmazottak nagy része a kapcsolataiban is gyermekkori bántalmazást ismétli újra. Nem mint ha az jó lenne neki, csak sajnos nála ez a gyári beállítás. Pedig felülírható.

Azt is érdemes végig gondolnod, esetleg a Te viselkedésedben van-e valami, ami miatt rendszeresen bajba kerülsz. Ha felismerted, írd felül.

Hallgass azokra, akik figyelmeztetnek: barátaid, rokonaid stb. Ne hagyd, h parancsolgassanak, de gondold át a szavaikat. Ismernek, szeretnek, nem?

Mégis, mennyi férfit ismersz, hogy azt mondhasd, "a férfiak csak bántani tudnak"? Akiket ismersz, azok hány százalékát teszik ki a Földön élő hét és fél milliárd ember felének (kb. a fele férfi, ugye)?

Nézd, nekem tök mindegy, ismerkedsz-e valaha, férjhez mész-e, boldog leszel-e stb, vagy sem. De jelzem: nem jársz jól, ha meg se próbálsz boldog lenni. Gyúrj önismeretre, vedd észre magad rossz döntéseid elején, korrigáld azokat, fejleszd magad érzelmileg, kutasd a transzgenerációs problémákat, és ne a valószínűségszámításra alapozd a jövőképed.

Üdv ŘʁᴚṘꓤꞦ

2017. máj. 3. 19:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért hiszed azt, hogy párkapcsolatban lesz boldog?
2017. máj. 3. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!