Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen nőről, akinek ez a bemutatkozó szövege?

Figyelt kérdés

"Nem vagyok se bi ,se le**bi hetero vagyok !!

Nem vagyok kapcsolatba .. nem úgy mint sok r**anc itt vagy mint sok f**z .és fent rohad ..dumálok csak.. és szórakozok a legtöbbetek még beszélgetést se érdemel ha kilépek és nem fogadom el ez van ... ha dumáltunk és ha új reget csinálsz mindegyiket tiltani fogom. Nem vagyok kiváncsi a fa***dra ..továbbá ha nem értesz meg valamit letiltalak, Ha perverz, elmeroggyant ,abnormális, pszichopata , bunkó, alkesz vagy drogos ,fétismániás nem érdekelsz !! Nem érdekel anyagi támogatás se ! A magánéletemet nem fogom kiteregetni egy ilyen jellegű oldalon olyannak akit nem ismerek ha eszembe jut valami bővitem a mondandóm "

2017. dec. 7. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10. mert hátha nem csak perverz, farokképet küldő, nős, erőszakos...stb férfiak vannak az adott oldalon.

A stílusával nem tudok azonosulni, de a tartalommal sajnos igen.

2017. dec. 7. 22:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mit keres ez társkeresőn.

Ezzel pont hogy a normális pasikat rettenti csak el, a gyökerek meg trollkodásból ráírnak.

2017. dec. 8. 00:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon frusztrált, valószínűleg jogosan, csoda, hogy még nem menekült el. Szörnyen primitíven ír, valószínűleg szakadék van köztünk társadalmi szinten, engem is, őt is zavarná, nem vagyunk egymáshoz valók. Viszont értékelem az őszinteségét és bátorságát ezért szívesen találkoznék vele egyszer - ha nem írta volna azt hogy csak dumálgat és szórakozik. Ami szemét dolog egy társkereső oldalon, kivéve ha azt jelölte be, hogy barátokat is keres.
2017. dec. 8. 00:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, legalább egy éve nem volt f**z a p*nájában. És akkor stílszerű voltam. :)

Erre ráférne egy alapos kikormolás.

b*szatlan p*csa.

2017. dec. 8. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:

@11: Csak az a baj, hogy ezzel a stílussal egy frusztrált, befelé forduló, zsémbes nő benyomását kelti és még véletlenül se lesz vonzó azok számára, akik felé viszont - elméletileg legalábbis - nyitna. Egy ilyen bemutatkozó szöveg felér a szőnyegbombázással: mindenkit elkap, aki a környéken van, csak akkor ne csodálkozzon, ha mindenfelé romokat meg ürességet lát.

(10-es voltam)

2017. dec. 8. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!