Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen nőről, akinek ez a bemutatkozó szövege?
"Nem vagyok se bi ,se le**bi hetero vagyok !!
Nem vagyok kapcsolatba .. nem úgy mint sok r**anc itt vagy mint sok f**z .és fent rohad ..dumálok csak.. és szórakozok a legtöbbetek még beszélgetést se érdemel ha kilépek és nem fogadom el ez van ... ha dumáltunk és ha új reget csinálsz mindegyiket tiltani fogom. Nem vagyok kiváncsi a fa***dra ..továbbá ha nem értesz meg valamit letiltalak, Ha perverz, elmeroggyant ,abnormális, pszichopata , bunkó, alkesz vagy drogos ,fétismániás nem érdekelsz !! Nem érdekel anyagi támogatás se ! A magánéletemet nem fogom kiteregetni egy ilyen jellegű oldalon olyannak akit nem ismerek ha eszembe jut valami bővitem a mondandóm "
10. mert hátha nem csak perverz, farokképet küldő, nős, erőszakos...stb férfiak vannak az adott oldalon.
A stílusával nem tudok azonosulni, de a tartalommal sajnos igen.
Kérdés, hogy mit keres ez társkeresőn.
Ezzel pont hogy a normális pasikat rettenti csak el, a gyökerek meg trollkodásból ráírnak.
Én azt gondolom, legalább egy éve nem volt f**z a p*nájában. És akkor stílszerű voltam. :)
Erre ráférne egy alapos kikormolás.
b*szatlan p*csa.
@11: Csak az a baj, hogy ezzel a stílussal egy frusztrált, befelé forduló, zsémbes nő benyomását kelti és még véletlenül se lesz vonzó azok számára, akik felé viszont - elméletileg legalábbis - nyitna. Egy ilyen bemutatkozó szöveg felér a szőnyegbombázással: mindenkit elkap, aki a környéken van, csak akkor ne csodálkozzon, ha mindenfelé romokat meg ürességet lát.
(10-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!