Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka a GYK népszerűségének?
sok új felhasználó van, de mellette sokan mennek el, sokan újra regelnek, mert már a jelszavukat sem tudják...
nem látok annyival több arcot itt, mint régen, de lehet tévedek, hisz sokaknak a nevük sincs kint ugye
Az arctalanság.
Más fórumokon legalább egy felhasználó név látható. Itt az se.
Nyugodtan lehet trollkodni és hazudozni.
Régebben szerintem is jobban pörgött az oldal. Papíron lehet nem voltunk ilyen sokan, de akkor jobb volt az interakció.
Mostanra már a legtöbben belefásultak a sokk kamu, troll kérdésbe, és max még az újak veszik komolyan az oldalt.
Időm, mint tenger, a gép egész nap bekapcsolva. Egyik sarokban a gyakori. Nincs olyan nap, hogy ne tudnának napi többször megnevettetni. Már megéri:)
Na és vannak, akikkel el is lehet beszélgetni, 1-1 problémát, körbe járni, új megvilágításba helyezni.
Nekem, mind unaloműzés, főleg hidegebb napokon.
Az azért ne tévesszen meg, hogy van aki már a 25. nevével regisztrál újra, az azért nem tekinthető új tagnak.
Régebben szerintem jobb volt, valahogy a kérdések is "eredetibbek" voltak, most már szinte ugyanazok ismétlődnek. Bár az is igaz, hogy már én se használom annyira az oldalt, megszokásból fölnézek, végigfutom a kérdéseket, de van, hogy meg se nyitok egyet sem. Válaszolni is már hónapok óta nem válaszoltam, a nevem sincs már kint. Nem látom értelmét, a régi tagok eltűntek, és sokszor hányingerkeltő társaság gyűlik össze a kérdések alatt. Úgy érzem arra a szintre nem akarok lefolyni, amilyen szinten sokszor a "társalgás" megy.
A népszerűsége szerintem abban rejlik, hogy: 1) ingyenes, 2) felelősség teljes kihagyásával, arctalanul-névtelenül lehet tevékenykedni, 3) akinek gyors válasz kell, itt valószínűleg megkapja. Az már más kérdés, hogy a válasz minősége milyen, mennyire használható.
Én nem a társaság meg a beszélgetések miatt járok ide. Bár van egy-két felhasználó, akinek a megnyilvánulásai tetszenek (akik felhasználónévvel írnak).
Eleinte én csak kérdéseket tettem fel (2-4 dbot), aztán elkezdtem nézelődni. Mivel foglalkozom személyiségelemzéssel, találkozom mindenféle kapcsolattal az életemben, így nagyon szívesen hozzászólok más, kétségbeesett kérdéséhez, segítő szándékkal.
A trollkérdések mögött pedig többnyire elhanyagolt embereket "látok" :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!