Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi az oka a GYK...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka a GYK népszerűségének?

Figyelt kérdés
Levetíthetjük a dolgot kizárólagosan erre a kategóriára is: szerintetek mi az oka, hogy egyre több regisztrált tagja, látogatója van a gyakorinak? Összefügg ez azzal, hogy egyre jobban elmagányosodunk és valós társaság híján itt egy virtuális társaságot találunk, akikkel jól el lehet adott esetben beszélgetni, poénkodni? Mit gondoltok, mi lehet a dolog mögött?

2017. dec. 7. 10:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
45%
Számomra igen, mivel a munkát leszámìtva nincs kivel beszèlgetni.
2017. dec. 7. 10:05
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

sok új felhasználó van, de mellette sokan mennek el, sokan újra regelnek, mert már a jelszavukat sem tudják...

nem látok annyival több arcot itt, mint régen, de lehet tévedek, hisz sokaknak a nevük sincs kint ugye

2017. dec. 7. 10:05
 3/21 anonim ***** válasza:
95%

Az arctalanság.

Más fórumokon legalább egy felhasználó név látható. Itt az se.

Nyugodtan lehet trollkodni és hazudozni.

2017. dec. 7. 10:10
 4/21 Noblesse Oblige ***** válasza:
93%

Régebben szerintem is jobban pörgött az oldal. Papíron lehet nem voltunk ilyen sokan, de akkor jobb volt az interakció.

Mostanra már a legtöbben belefásultak a sokk kamu, troll kérdésbe, és max még az újak veszik komolyan az oldalt.

2017. dec. 7. 10:14
 5/21 anonim ***** válasza:
92%

Időm, mint tenger, a gép egész nap bekapcsolva. Egyik sarokban a gyakori. Nincs olyan nap, hogy ne tudnának napi többször megnevettetni. Már megéri:)

Na és vannak, akikkel el is lehet beszélgetni, 1-1 problémát, körbe járni, új megvilágításba helyezni.

Nekem, mind unaloműzés, főleg hidegebb napokon.

2017. dec. 7. 10:14
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
Ez az utolsó humor oldal, amit nem kötelező lájkolni.
2017. dec. 7. 10:36
 7/21 anonim ***** válasza:
63%

Az azért ne tévesszen meg, hogy van aki már a 25. nevével regisztrál újra, az azért nem tekinthető új tagnak.

Régebben szerintem jobb volt, valahogy a kérdések is "eredetibbek" voltak, most már szinte ugyanazok ismétlődnek. Bár az is igaz, hogy már én se használom annyira az oldalt, megszokásból fölnézek, végigfutom a kérdéseket, de van, hogy meg se nyitok egyet sem. Válaszolni is már hónapok óta nem válaszoltam, a nevem sincs már kint. Nem látom értelmét, a régi tagok eltűntek, és sokszor hányingerkeltő társaság gyűlik össze a kérdések alatt. Úgy érzem arra a szintre nem akarok lefolyni, amilyen szinten sokszor a "társalgás" megy.

2017. dec. 7. 10:36
 8/21 anonim ***** válasza:
55%
Régen tényleg sokkal értelmesebb emberek jártak ide, nem volt ennyi siránkozó, mint most. Nem voltak férfi/nőgyűlölők. Az emberek nagy része tudott helyesen írni, a mondandóját normálisan tagolni. Nem a tinderről és badooról szólt minden második kérdés.
2017. dec. 7. 10:49
 9/21 Lazy Lover ***** válasza:
69%
már nem az szerintem csak trollok vannak már itt a normális emberek már itt hagyták ezt az oldalt
2017. dec. 7. 11:07
 10/21 anonim ***** válasza:
95%

A népszerűsége szerintem abban rejlik, hogy: 1) ingyenes, 2) felelősség teljes kihagyásával, arctalanul-névtelenül lehet tevékenykedni, 3) akinek gyors válasz kell, itt valószínűleg megkapja. Az már más kérdés, hogy a válasz minősége milyen, mennyire használható.

Én nem a társaság meg a beszélgetések miatt járok ide. Bár van egy-két felhasználó, akinek a megnyilvánulásai tetszenek (akik felhasználónévvel írnak).

Eleinte én csak kérdéseket tettem fel (2-4 dbot), aztán elkezdtem nézelődni. Mivel foglalkozom személyiségelemzéssel, találkozom mindenféle kapcsolattal az életemben, így nagyon szívesen hozzászólok más, kétségbeesett kérdéséhez, segítő szándékkal.

A trollkérdések mögött pedig többnyire elhanyagolt embereket "látok" :(.

2017. dec. 7. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!