Orbán Viktornak bírni fogják az idegei a Fidesz népszerűségének összeomlását?
Köztudottan megviselték őt a 2002-es és a 2006-os bukások. Pszichológiailag bírni fogja a rá nehezedő súlyt? Mi lesz vele, ha rájön, hogy a nagy történelmi szerep, amiről ábrándozott, összeomlóban van?
Szerinted komolyan érdekli hogy pár tízezer ember fortyog meg az interneten háborognak a tizenévesek?
Le se sz..rja szerintem, 2018-ig nyugodtan ellötyög aztán lesz ami lesz.
"Szerinted komolyan érdekli hogy pár tízezer ember fortyog meg az interneten háborognak a tizenévesek?"
A statisztika világosan leírja, hogy elvesztették 1 hónap alatt a támogatóik harmadát.
Az azért kemény, nem?
Majd mindjárt jön, hogy azokat a statisztikákat gyurcsány hamisította, és csakis akkor igazak, ha a fidesz vezet rajtuk, meg növekszik.
Majd figyeld meg. :D
GYURCSÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A statisztika világosan leírja, hogy elvesztették 1 hónap alatt a támogatóik harmadát.
Az azért kemény, nem?
Hát nem tudom... Mindig jönnek ezek a statisztikák ki tudja honnan, a választásokon aztán mégis mindig a FIDESZ tarol.
A felmérés szerint:
Fidesz 45%, Jobbik 21%, MSZP 20%.
Szerintem még a csökkenés ellenére is kényelmes helyzetben vannak, nem hiszem, hogy az ilyen népszerűségi adatok miatt izgulnának. Jelenleg megvan az erős többségük a parlamentben és még van 3 és fél év a következő választásokig.
a fidesz népszerűsége egyszer már összeomlott. Utána jött két ciklus baloldali kormányzás. Rémlik?
Szidni persze lehet a kormányt, meg a távozását is kérni egy anonim fórumon, de alternatíva van valakinek a fejében? Vagy cseréljük le, ozt majd jó lesz? Így került a Fletó is kormányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!