Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi lánynál kizáró ok a 190cm feletti magasság?
Volt egy kérdés ahol a lányok felé azt írta, hogy 190cm felett nem ismerkedik és zavarja. Az életben is elmondható, hogy a lányok felét zavarja a 190cm feletti magasság? Kizáró ok?
195cm vagyok.
Engem nem zavarna 2 méter fölött sem a dolog, inkább fordítva lenne baja a csóknál hajolgatással, mert én meg csak 168 mély vagyok.:D
Valamilyen szinten az arányoktól tartanék, egy magasság fölött és alatt ritkább a jó arányokkal rendelkező ember. A magasak hajlamosak görbe háttal járkálni pl, meg furán összehúzni magukat. Ha erre amúgy figyel az illető, akkor tökjó.:)
Nekem a magas pasik a dilijeim. Egyszer úgy voltam vele, hogy nekem 190 cm ALATT nem kell pasi
Erre most 184 cm magas a barátom. Miután megismertem jobban, már nem számított az a pár centi.
A legjobb barátomnak a kék szemű lányok a mindene. Ennek ellenére zúgott már bele barna szeműbe is.
Sosem jöttek be a nagyon magas pasik, mivel úgy gondoltam a 160 centimmel elég hülyén neznènk ki egymás mellett.
Úgy hozta az élet, hogy párom 2 méter, szóval sosem lehet tudni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!