Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valójában nem igazán vonzóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában nem igazán vonzóak a szőke, kék szemű srácok?

Figyelt kérdés
2017. dec. 4. 10:31
1 2
 11/19 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Kérdezősködéseim alapján a nőismerőseim körében hatványozottan több nőnek jönnek be a magas, barna bőrű, barna szemű, barna hajú férfiak, mint a világosabb bőrű, szőke, kékszeműek. A magyar nők túlnyomórészt elolvadnak a latinosabb kinézetű és temperamentumú férfiaktól.
2017. dec. 4. 11:27
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez pont nem hajszín-szemszín függő...

-normális ember nem köti' ezt ki,nem alkot véleményt míg nincs előtte az adott személy.

Mindenki lehet vonzó -valakinek...

-másnak meg nem.

Pl többször hallottam,hogy : -Pfej a született vörös nő milyen ronda stb....

Amikor meg mondom,született vörös vagyok -nem akarják elhinni....

Tehát egy vonzó férfi pont nem a haj és szem színtől lesz vonzó.

Aki intelligens és nyugodt ápolt számomra már vonzó.-A többi meg fejleszthető.

/N

2017. dec. 4. 11:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Azért egy vörös hajú nő nagyon tud népszerű lenni 12
2017. dec. 4. 11:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem a zöld szem a gyengém, szoval nekem nem :)

A párom is zöldesbarna szemü (teljesen véletlen), de apa pl szöke-kék és anya totál odavolt érte.

2017. dec. 4. 12:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg, de nekem ez az etalon külsőre. Más is bejön, de egy vékony(abb), világosszőke-világoskék hajú férfi egyszerűen olyan, hogy végem. Más is tetszik, sőt, szőke párom nem is volt még, nem is randiztam még szőkével, annyira ritka, vagy nemtudom, de imádom őket, jó rájuk nézni.:D
2017. dec. 4. 12:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Világosszőke hajú -világoskék szemű, na :D

De amúgy nem a szín dönt elsősorban nálam sem. Csak olyan szép nekem, mindkét nemben, kisgyerekben, felnőttben, mindenhogy.

2017. dec. 4. 12:57
 17/19 anonim ***** válasza:
16. Egyetértek, szerintem is az a legszebb, minden korban, mindkét nemben, főleg ha fehér bőrrel párosul ( ahogy általában szokott). Örülök is, hogy én is ilyen vagyok. Olyan tisztaság hatást kelt bennem.
2017. dec. 4. 15:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem ez az ideálom. Mindig is ez volt. :)
2017. dec. 4. 18:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha csak a külsőt nézzük, nekem jobban bejönnek a fekete/sötétbarna hajú, barna szemű férfiak.

27

2017. dec. 4. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!