Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy aki nagyon bánt/csesztet titeket ok nélkül annak valójában bejöttök?
Nyilván ellenkező neműre gondolok. Szeptember óta dolgozok egy új munkahelyen, és dolgozik itt egy csaj (nemtudom máshogy hívni, 24 éves) aki minden ok nélkül teljesen rám van szállva. De mint egy dedós komolyan mondom. Mindenkivel kijövök csak vele nem, mondjuk sokan nem is szeretik. Egyébként kedves voltam vele, szimpinek tűnt no meg nagyon csinos is. Először csak pici sunyi kétértelmű megjegyzéseket tett amiken utána gondolkodtam, hogy most ezt, hogy értette? Beszólt vagy mi? Aztán már ott tartunk, hogy inkább elkerülöm ha tudom mert annyira felhúz. Volt, hogy valamit elrontottam és hangosan vigyorogva jött oda, hogy na mit rontott el megint ez a retardált, meg, hogy ilyen olyan agyatlan vagyok, szerencsétlen stb. Én meg először nem vettem fel, vagy próbáltam leosztani, hogy mi baja van velem de csak mégjobban felhúzott azzal, hogy a képembe röhögött amikor ideges voltam. Én meg ebbe inkább nem megyek bele, egyébkènt se vagyok az a hű de nagy hangú típus. Persze közös eseményeken vagy munkatársakkal szervezett iszogatásokon is mindig ott van és múltkor ott szakadt el a cérna, hogy beszéltük melyik csaj jön be leginkább és kit dugna meg ki amire persze lecsapott, hogy "te? te mégis mit akarsz? kit tudnál te megdugni?" Aztán már azt mondogatta, hogy biztos b*zi vagyok és már tényleg úgy felhúzott, hogy leordítottam, hogy akkor majd kiviszem a mosdóba és szét***** aztán kussolni fog végre, mire elkezdtek a barátnői "huhogni" meg valami olyasmit, hogy "na örülsz?" "Na mivan?" a csaj meg nem szólt semmit csak vigyorgott és elvörösödött. Utána már nem is szólt hozzám többet este.
Ez majdnem egy hete volt, és tényleg mintha visszavett volna, alig szól hozzám, nem néz a szemembe.
Aztán azóta is ugratnak vele, hogy miért nem csinálom meg tuti arra vágyik, mert senkit nem ba**ogat így csak engem tisztelt ennyire meg vele.
* kindergarten
3-as meglepődnél! Nem éppen proli hely de ne gondold, hogy normális emberek dolgoznak itt attólmég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!