Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne -e csinálni egy listát a nők mai átlag elvárásairól és ezek a nők a mit érnek el ezzel a mentalitással valójában az életben, évek múlva milyen lesz az életük mekkora a sikerességük százalékos aránya?
Tegyük fel, hogy a kérdés nem provokáció és van értelme (mondjuk az, én nincs de tekintsünk el ettől.)
Az én elvárásaim: Legyen humora, nevettessen meg. Legyen kedves és udvarias általánosságban mindenkivel. Lehessen vele beszélgetni órákon át akármiről, legyen egy alap intelligenciája meg élettapasztalata. Komolyan tervezzen velem, ne a szexre menjen. Fejlessze magát, igyekezzen a legtöbbet kihozni az életéből és haladjon előre.
Hogy mit értem el ezzel a mentalitással? 18 éves koromban megtaláltam azt az embert, akivel le tudnám élni az életemet (legalább is így 4 év alatt nagyon úgy néz ki). Ez volt életem legszebb 4 éve, lediplomáztam, van egy melóm amit szeretek, meg egy párom akivel mindenben támogatjuk egymást. Ő volt a legnagyobb motivációm, hogy legyek valaki. Az ő élete is szépen halad, időközben szakmunkásból magánvállalkozó lett, és boldogok vagyunk.
Oké, sorolom, hogy nekem nőként mik az elvárásaim:
ne dohányozzon
ne igyon alkoholt
ne legyen zsíros kövér disznó
legyen sportos
nagyon fontos legyen számára az egészségtudatos életmód
ne legyen önző, egoista, tiszteletlen, agresszív
legyen hűséges, segítőkész, becsületes, nyílt, őszinte, jószívű
legyenek céljai az életben
ne legyen anyámasszony katonája
legyen fontos számára az önmegvalósítás, önismeret, önszeretet
legyen munkája
szeresse a természetet
Én csak azokat várom el, amik bennem is megvannak, e szerint élek és számomra is fontosak.
Bizony, a harmincadik szülinapon éjfélkor hirtelen lerakódik ránk 30 kiló felesleg, zsíros lesz a hajunk, a ruháink szakadtak lesznek, azonnal megjelenik egy csomó ránc, és ha valakinek van autója, az tökké változik.
Ezért látsz csúf 30-asokat sírni az utcán, ahogy rángatják le rólad a nadrágot, hogy naaa, hadd vegyék a szájukba a farkad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!