Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne -e csinálni egy listát a nők mai átlag elvárásairól és ezek a nők a mit érnek el ezzel a mentalitással valójában az életben, évek múlva milyen lesz az életük mekkora a sikerességük százalékos aránya?

Figyelt kérdés

2017. szept. 9. 18:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
6%

"Ezért látsz csúf 30-asokat sírni az utcán, ahogy rángatják le rólad a nadrágot, hogy naaa, hadd vegyék a szájukba a farkad."

Az utca helyett a neten sírnak, de amúgy a mondat többi része szóról szóra így van. :D

2017. szept. 9. 20:33
 12/20 anonim ***** válasza:

először is rémesen rossz keret,ha nem te támasztasz elvárásokat,hanem egy nőének akarsz megfelelni.

mert a nőknek külön szimatuk van a megfelelési kényszer kiszagolására és amint megérzik game over.

ettől függetlenül van nekik,de nem mindegy hogy melyik stádiumban.

futó kalandnál amit elképzelnek,hogy ne legyél törpe,nevettesd meg és kefélj jól.

párkapcsolatban,ne legyél hája,dugj jól,de legalább tűrhetően,legyen egy akármilyen de rendszeres állásod,ne lakj a szüleiddel és ne legyél mulya keret átadó.

ennyi kell nekik.

de tapasztalatim szerint ha jól dugsz,jól nézel ki és elég kemény a kereted,akkor akár el is tartanak,csak ne hagyd el:)

2017. szept. 9. 21:29
 13/20 anonim ***** válasza:

Érdekes, nálam ez pont fordítva volt. Az én bugyimat akarta 10-ből 8 férfi leszaggatni, míg párkeresőset játszottam.

Én szívesen megosztanám veled az elvárásaimat, Kérdező, de sajnos az első és legfontosabb elvárásomat már nem tudod teljesíteni, miszerint egy férfi a gondolatait képes legyen értelmesen megfogalmazni, és bírja az anyanyelvét vállalható színvonalon. Ha ez nincs meg, annyira kiábrándulok, hogy nem tudunk továbbmenni.

2017. szept. 9. 21:56
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Hat, nekem csak hosszabb lett a listam 30 felett. Sokkal jobban valogatok/valogattam.
2017. szept. 9. 23:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem az embereknek a korral csak nőnek az elvárásaik, vagy legalábbis tudják, mit akarnak.

Belegondolok, 22 évesen még minden jó. Megehetek 5 hamburgert egy étkezésre, lefekhetek hajnalban és bírom a másnapot, összejöhetek bárkivel. A szar munka is munka, hisz pénz.

28 évesen már megfontoltabb vagyok, nem eszek meg magamban egy egész pizzát, zöldségeket is eszem, lefekszem időben, már a "bárki" nem jó. Munkából sem mindegy, hogy szeretem-e, stresszes, stb.

2017. szept. 10. 00:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Igazából a valóság az, hogy a legtöbben szerelemből jönnek össze, és nem megfontolás alapján. Talán emiatt is van ennyi válás, de ez most mellékes. Az érzelmek bármit felül tudnak írni.
2017. szept. 11. 17:04
 17/20 anonim ***** válasza:

És minél idősebb az ember, annál megfontoltabb.

2017. szept. 11. 17:46
 18/20 anonim ***** válasza:
37 évesen azon gondolkodom,hogy maradjak-e a 28 éves pasimmal,aki jól néz ki és mindig képes szexelni,vagy legyen a 39 éves,kopasz,alacsony csúfi de aranyos fickó,aki tele van pénzzel és lehet vele hosszabb távra tervezni,nem könnyű ezt eldönteni.Fiatalon csak annyi kellett hogy foglalkozzon velem valaki,most már nagyobb elvárásaim vannak.
2017. szept. 11. 18:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Hosszmetszeti kutatás, nagy hibázási aránnyal. Azért, mert az adatok nem szubjektíven számszerűsíthetők. Eleve az elvárás nem értelmezhető tudományos keretben, mert sosem tudod meg pontosan, hogy mennyit várt el (még ha fel is sorolja, nem biztos, hogy kitér mindenre), és más súlyozással esnek latba. Nem értelmezhető tudományos módszerrel az, hogy "nagy elvárás", ehhez számok kellenek, ezáltal pedig statisztika. A sikeresség is ilyen. Az, amit ők tartanak sikeresnek, vagy az, amit az adott kultúra, amiben élnek? Esetleg globálisan? Vagy csak a másik nem szemében? Milyen életterületen vannak a sikerek és az elvárások? Ezek közül a területek közül melyik élvez prioritást az illető életében, milyen súllyal?

Ezzel az a baj, hogy...

-túl tág a vizsgálandó dolog

-túl megfoghatatlan, legalábbis nem tudok róla, hogy van rá kérdőív vagy más mérőeszköz, ami validálva lett korábban

-a kutatás eredménye valószínűleg vágyvezérelt lenne, ha te végeznéd, mert gondolom azt várod, hogy azok a nők, akik sokat várnak, később nagy pofont kapnak az élettől. Nem feltétlen. És itt hozzáteszem azt is, hogy te sem feltétlen akarod azt, amit 2 éve mondjuk. Pedig aztán az sem hosszú idő. Nem ugyanazt várod magadtól, talán mástól sem, mert esetleg gazdagodtál olyan tapasztalatokkal, amik alapján valamit már fölöslegesnek ítélsz, más előtérbe került. Ebben nincs általános tendencia, ki mit tapasztal, úgy igazítja az elvárásait magával és másokkal szemben. És persze, amilyen a személyisége.

-hosszmetszeti kutatás, sokszorosan megnehezített az alanyok gyűjtése, mint minden nyomonkövetésben. Egyszerűen aki kitölt egyszer, általában nem tér vissza 10 év múlva, mégha olyan -a tudomány szempontjából értelmesebb dologról van szó- mint az autisták fejlődése.

Szakképzettség kell amúgy hozzá, és különböző bizottságok engedélye, különben az eredmény nem publikálható, nem hiteles, nem érvényes (bár a módszertan miatt valószínűleg amúgy is megbukna), ergo szart sem ér.

Egy ilyen megpályázásánál azzal kezdik, hogy megkérdezik, mi motivál a kutatásra. Miben fontos ez a tudomány szempontjából? Mi az üzenete, miben lenne az emberiség segítségére? Az nem válasz, hogy a nők észrevennék magukat, megváltoztatni egy komplett populációt ilyesmivel naiv elgondolás.

Amúgy egy buta, frusztrált fäszfej vagy szerintem, aki önigazolást keres, de lehet, hogy csak le kell jönnöd a szerről, ami miatt ilyesmin pörögsz.

Örülök, hogy segíthettem.

2017. szept. 11. 20:11
 20/20 anonim ***** válasza:

*objektíven.

Szubjektív az, ami a fejedben van, mikor beképzeled, hogy ha egy nő olyat vár el, amit te képtelen vagy megugrani, akkor szar élete lesz, mert irreálisak az elvárásai.

Azért hajrá.

2017. szept. 11. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!