Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában nem kifizetődő olyan lánynak neki, aki tartogatja magát?
Attól függ mit jelent neked az hogy "kialakítjuk a kapcsolatot".
Egy kapcsolat fokozatosan mélyül el. Nincs olyan, hogy ki van alakítva. 20 év múlva sincs, mert az emberek változnak. A párkapcsolatnak pedig egy kritikus része a szex. És hogy hány éves vagy az sem mindegy, minél idősebbek vagyunk, annál kevesebb felesleges kört futunk. Bizony nagyon nagy különbségek vannak szexualitás terén. Nagyon is létező jelenség az, hogy egy pár összeillik, másik meg nem. Sok mindent lehet javítani, de ha a következő 10 évedet nem ezzel akarod tölteni, akkor inkább keress olyat, akivel nagyjából összeilletek.
Hogy mondjak valami számszerűt is, ha már elmúltál 25 éves, és 10 randi után sem akarsz szexelni, akkor nagyon kevés egészséges férfi fogja ezt megértően nézni. Vagyis megérteni talán meg fogják, de inkább keresnek más nőt. 42f
Én kamaszkoromban eldöntöttem, hogy nem feltétlenül az esküvőmig szeretnék várni, de mindenképpen egyetlen emberrel szeretnék csak szeretkezni életem folyamán. Nem vallás miatt, nem betegség miatt, nem is vagyok prűd, sőt... :) Egyszerűen számomra a szex az kétemberes dolog, el sem tudnám képzelni mással. Mázlim volt/van, mert a férjem is ugyanígy gondolkozik. Több, mint egy éve együtt voltunk már, együtt is éltünk és jegyesek voltunk, amikor először szexeltünk. Csodás volt, és azóta is kifogástalan a dolog, 8 év elteltével.
Ha neki tök más lenne az értékrendje, és nem lett volna hajlandó várni rám, akkor biztos, hogy nem lennénk már együtt. És nem csak a szex, vagy annak hiánya miatt, hanem mert alapvető elveinkben nem illenénk össze. Én úgy gondolom, ha valakivel emiatt nem jössz össze, akkor az nem is hozzád való, és jobb nem erőltetni. :)
Szerintem egy normális férfi hajlandó várni rád, és ezt úgy mondom, hogy én nem az a fajta vagyok, aki a végtelenségig kéreti magát.
Nekem sajna rossz példa volt, hogy vártam a kapcsolattal, aztán kiderült, hogy a szex gyötrelmes. Évekig próbáltunk rajta dolgozni teljesen eredménytelenül, mindenhogy egyértelmű volt, hogy nem illünk össze. Így utólag, azt érzem, hogy jó szex nélkül ugyanúgy halálra van ítélve az egész, mintha valami más fontos tényező hiányozna. Lehet tagadni, azt mondani, hogy állatias, de a kapcsolat a szextől lesz intim és ha ez hiányzik vagy nem megfelelő, akkor biztos, hogy nem fog működni. Nekem egyszerűbb ha előbb jövök rá, hogy a szex nem jó, mert akkor legalább még érzések nincsenek.
Ha már vannak érzéseim a másik iránt, akkor... Hát akkor szívás. Abból kimászni okosan lehetetlen, még ha tudod is, hogy kellene.
26N
az a baj, hogy itt írásban többünknek nehéz bebizonyítanunk , hogy mennyire a top férfi kategória véleménye van egy ilyen kérdés alatt...
tele van az oldal olyanokkal akik nyomulnak meg hát pont nagyképűnek titulál mindenki ha leírod ki vagy valójában...
az a lényeg, hogy itt több válasz |meg ez is| olyan férfitől íródik akit a való életben is meg mernél kérdezni ezekről...
ezt azért írom hogy hidd el nekünk, hogy ma is megéri úgy felfogni a kapcsolatot mint te
Szerintem értelmetlen mind a tartogatás, mind a túl korai forszírozás. Nem értem, hogy miért kéne bármilyen merev elvhez tartani magad.
Miért csak fekete és fehér opció van? Mi lenne, ha egyszerűen hagynád, hogy a kezdődő kapcsolat a saját dinamikájának megfelelő módon haladjon? Miért kéne előre kőbe vésni a szabályokat? A korai (jó) szex önmagában semmit sem jelent, nem garantál jó kapcsolatot, mint ahogy az sem mutat önmagában semmit, hogy a férfi "hajlandó várni". A kapcsolat ismerkedési fázisa annyira változékony, bizonytalan és szubjektív, hogy totális öngól ilyen mesterséges feltételeket szabni hozzá.
Szóval: igen, a merev gondolkozás nagy mértékben hártráltatni fog téged. Ne siettesd a szexet, de ne is késleltesd szándékosan; csináljátok akkor, amikor kialakul rá az igény és amikor hozza a helyzet.
Én nem fogadnám el, hogy "neked ez a sorrend", nem azért, mert félek, hogy szexuálisan inkompatibilisek vagyunk, hanem azért, mert ez egy haszontalan, céltalan, értelmetlen elv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!