Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában nem igazán vonzóak a szőke, kék szemű srácok?
Figyelt kérdés
2017. dec. 4. 10:31
1/19 anonim válasza:
Nekem az van nem tetszem mindenkinek de nem is mindenkinek kell tetszeni
2/19 anonim válasza:
Ez a kombó inkább nőben nyerő :D
3/19 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik, engem pl a haj mindegy milyen szinű, ha meg életem szerelme nem kék hanem mondjuk barna szemű akkor nem fogok emiatt szakítani
4/19 anonim válasza:
Ég és föld lehet kinézetben két ilyen férfi. Ez egy nagyon hülye kérdés.
5/19 anonim válasza:
Az exem közölte, hogy szedjem össze magam, mert neki az álompasija egy szőke kékszemű srác, és ha nem boldog velem ilyet fog keresni. (én fekete haj barna szem, stb totál ellentét)
1 hónappal később mondtam is neki hogy mehetsz :_D
Addig még jópárszor megd/*/gtam és szép lassan lezártam magamban érzelmileg.
6/19 anonim válasza:
Van akit ez.vonz, van akit meg más. Számomra egy férfi sosem a haj-szemszíne miatt volt vonzó, hanem úgy egészében, kinézettel, személyiséggel együtt
8/19 anonim válasza:
Számomra se vonzó a szőke haj/kék szem kombó. Lehet hogy azért mert én is szőke vagyok.
9/19 anonim válasza:
Ezzel a kombinációval inkább külföldi (német, osztrák, skandináv) nők körében lesz sikered. Itt tényleg a barna bőrű, cigányos pasik a jó pasik.
10/19 anonim válasza:
Eléggé annak szokták tartani a nők, bár manapság a Céroni meg pepe féle cigányok is népszerűek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!