Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálok rosszul netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul netes ismerkedésben? Miért nem vesznek komolyan?

Figyelt kérdés

Online ismerkedek elég régóta. Azon simán túlteszem magam, hogyha nem ír vissza valaki stb..nem vagyok szimpatikus ok, ennyi.

De az már jobban megérint ha pl napokig tök jól elhülyülünk, telefonszámcsere megvan, beszélünk telőn is, szóba jön a személyes találkozó stb.

Majd pont amilyen jól indult, olyan hamar vége szakad. Nem ír vissza, vagy ha igen jóval kevesebbet, nem veszi fel a telefont, sok a munka vagy a sulira fogja hogy éppen nem ír stb.

Mit csinálok rosszul? A beszélgetések kötetlenek, viccesek, elhülyéskedünk, de komoly dolgokról is szó van, mennek a képcserék, tehát látszólag minden adott, valami mégis történik.

Ilyenkor arra szoktam gondolni hogy valami régi fiúbarát vagy ex elkezd kaparni, és én c vágányra vagyok téve.

Csak nem értem, hogy ezt miért nem lehet leírni, hogy bocs öreg, ez van. Inkább ez az eltűnök, és láttam de nem írok vissza effekt.

A külsőmmel nem hiszem hogy akkora probléma lenne, akkor alapból nem írna vissza még ennyi nő sem.

27 vagyok, csak a net marad, hiszen élőben itt semmi lehetőség nincs kb. (kisváros) Plusz így is futottam bele, hogy bocsi nem ismerkedünk idegennel..hát köszi :D

De ara nem gondol hogy egyszer minden barátja, vagy éppen akár expasija stb is volt ám idegen.

2017. dec. 4. 09:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

költözöm is, Pestre.

valszeg hó végén.

2017. dec. 4. 11:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem most pont jogos a sulira fogni... Nekem sem lesz karácsonyig életem, ezt szoktam is közölni. Van, aki nem fogja fel, és napi 3-szor ír, de olyan Shrek féle szamár stílusban: mostistanulsz? Mégmindigtanulsz? Ráérszmár? Végeztélmár?

Kiborító. Komolyan, én elhiszem, hogy az nem ismerkedés, ha valaki 2-3 naponta válaszol, de vannak helyzetek, mikor nem működik a naponta csevegés.

A másik, amitől én nagyon el tudom veszíteni az érdeklődésem, és ez is elég gyakori, hogy valahogy az elején tök jól eldumálgattunk, aztán a kedves úr elkezd besablonosodni, és: hogy aludtál? Mit csinálsz most? Mizu? Hogy vagy?... Ilyenkor szoktam jelezni, hogy ezt nálam légyszi ne, de nem mindenki ilyen. Fárasztó ilyenekre reagálni, és nem köti le a figyelmem, nem akarok az illetővel beszélgetni így. És ebben az a legrosszabb, hogy ha adok is valami olyan választ, amitől várnám, hogy elinduljon újra valami, de nem szoktak kapni a lehetőségen, hanem maradunk a mindenbe belekapós semmilyenségben...

Nem tudom, nekem van törekvésem arra, hogy ösztönözzem és elősegítsem a jó beszélgetést, de kínlódni nem fogok. És unatkozni semy úgy, hogy amúgy van is dolgom. Hiányoznak nekem is az éjszakába hajló beszélgetések, de ezt csak azzal lehet, aki ott tart, beszáll a közös munkába, és nyit felém, nem csak small talkol.

2017. dec. 4. 12:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet tudni. Nem tudjuk mit mondasz, hogyan mondod. Ami neked lehet hülyülés, a másik már bunkóságnak gondolja stb stb.
2017. dec. 4. 12:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sok nő tök jól el van ha csak írogat valakikkel, újra és újra.... De komolyan nem gondolják ezt.

Nem egy ilyenem volt mikor hetekig, hónapokig ment a levelezés telefon. Aztán találkozó előtt eltűntek, vagy megmondták nem akarnak mégse találkozni. Lelki szemetes, beszélgető partner kell nekik hogy ne teljenek unalmasan a napjaik. Ez van sajnos. Ha személyesen ismerkednél szerintem nem ez lenne.

2017. dec. 4. 13:23
 15/16 A kérdező kommentje:

tartok a személyes dologtól, hogy csak úgy random, mert többször is volt mar h bocs, idegenekkel nem ismerkedek, meg bulizni jöttem nem pasizni, de amugy szimpatikus vagy..(kösz)

Továbbá mikor a 3-4. mondatban benyögi hogy amugy van pasim, vagy éppen alakulunk valakivel stb.

Pedig bárki bármit mond, ennyire gáz csávónak nem érzem magam hogy lerázzanak.

2017. dec. 4. 13:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztaltam.Beszélgetünk jókat ,aztán egyszer csak szó nélkül köddé válnak vagy hirtelen "sajna" túl sok dolguk akad...Ha meggondolták magukat akkor hiába online tér azért mondhatnának valami indokot is.De hát nem mindenki született gerincel..
2017. dec. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!