Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találhatnék olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnék olyan férfit, aki duciként segít elfogadni magam?

Figyelt kérdés

Teljesen depressziós vagyok amiatt, ahogy kinézek, nyári strandolós napok után van olyan, hogy napokig sírok a szobámban és gyűlölöm magam. Azt látom, hogy a pasiknak csak vékony vagy sportos lányok kellenek, akár olyan áron is, hogy emberi nullák, és senkit nem érdekel, mennyire szerethető vagyok, senki sem képes a striáimmal és a feleslegemmel együtt szeretni. Láttam már olyan idézeteket férfiaktól, hogy szeretik a barátnőiket a puhaságukkal és a gödröcskéikkel együtt, de szerintem ezek mind kamuk voltak. :(

A fogyáshoz nincs semmi erőm, lelkileg kikészít a gondolat, hogy sanyargatnom kell magam és csupa olyan dolgot enni, ami mellett még depressziósabb leszek, csak azért, hogy megfeleljek a mai erőszakosan nyomatott felszínes elvárásoknak. Csak úgy lennék képes lefogyni, ha elfogadnám magam duciként, ehhez pedig egy férfi kéne. Aki feldobná a kedvem a folyamat során, és nem lenne szükségem mellette nassolásra és vígaszra...

Hol találok ilyet, aki belátja, hogy attól, hogy valaki vékony, sokszor emberi nulla, és a lelkembe képes beleszeretni és segíteni?

24/N

2017. dec. 3. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Első, milyen szánalmas vagy :D
2017. dec. 3. 17:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is kövér vagyok és van párom, de ettől nem szerettem meg magamat jobban, csak őt.

Azt hittem, amikor sokáig egyedül voltam, hogy csak az kell, hogy valaki szeressen, de meglepetés!, mivel nem szeretem magam, azt sem tudom normálisan kezelni, hogy ő szeret. Most már nem csak szimplán utálom magam, hanem azért is utálom magam, ahogyan néha vele szemben viselkedem, pedig csak jót akar.

A túlsúly nem zárja ki sem a szerelmet, sem a boldogságot, az önutálat viszont igen.

28n

2017. dec. 3. 17:21
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Semmi akadálya egyiknek sem.

Tudok neked ajánlani blogokat, fórumokat. Sanyargatás nélkül kell fogyni. Azt ne hidd el, hogy úgy fogysz le, ha nem eszel. Az butaság. Meg kell reformálni az étkezést. Nem diétára van szükség, hanem életmód váltásra. Persze először fontos, hogy kalória deficitben legyél, de ezt sem éhezés árán. Mondom ezt úgy, hogy 100 kg-ról indultam, jelenleg 73 kg a súlyom. Fontos az edzés is, de ez inkább a feszesítés miatt. Tudok segíteni, ha írsz privátot.

De tapasztalatból mondom, nem a túlsúly miatt nincs párod. A férfiak megérzik, ha nem érzed jól magad a bőrödben, szomorú vagy, a kisugárzásod nulla. Ha fogynál ragyognál, már csak azért is mert növeli az önbizalmad, hogy igen, ezt is meg tudtad csinálni.

Nyílván külső megfog, belső megtart. De neki nem szeretne egy olyan nővel lenni, aki mindig depizik.

Az itteni ismerkedéssel pedig semmi baj, én is megismertem kb egy hónapja itt egy srácot.

29/N

2017. dec. 3. 18:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van.

Életmódváltásra van szükséged, sportra, és egészséges, mértékletes étkezésre - nem sanyargatásra és éhezésre.

Ne mástól várd a boldogságot. Mitől vagy depressziós?

A sport amúgy jót tesz testileg lelkileg, nekem nagyon bevált, olyat keress, amit élvezel, ami után jól érzed magad. Hidd el, ahogy jobban érzed magad a bőrödben, úgy hamarabb észre fognak venni a férfiak. Senkinek nem kell egy lógó orrú, szomorú lány, akár duci, akár vékony, akár sportos alakú.

27/N

2017. dec. 4. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!