Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék olyan férfit, aki duciként segít elfogadni magam?
Teljesen depressziós vagyok amiatt, ahogy kinézek, nyári strandolós napok után van olyan, hogy napokig sírok a szobámban és gyűlölöm magam. Azt látom, hogy a pasiknak csak vékony vagy sportos lányok kellenek, akár olyan áron is, hogy emberi nullák, és senkit nem érdekel, mennyire szerethető vagyok, senki sem képes a striáimmal és a feleslegemmel együtt szeretni. Láttam már olyan idézeteket férfiaktól, hogy szeretik a barátnőiket a puhaságukkal és a gödröcskéikkel együtt, de szerintem ezek mind kamuk voltak. :(
A fogyáshoz nincs semmi erőm, lelkileg kikészít a gondolat, hogy sanyargatnom kell magam és csupa olyan dolgot enni, ami mellett még depressziósabb leszek, csak azért, hogy megfeleljek a mai erőszakosan nyomatott felszínes elvárásoknak. Csak úgy lennék képes lefogyni, ha elfogadnám magam duciként, ehhez pedig egy férfi kéne. Aki feldobná a kedvem a folyamat során, és nem lenne szükségem mellette nassolásra és vígaszra...
Hol találok ilyet, aki belátja, hogy attól, hogy valaki vékony, sokszor emberi nulla, és a lelkembe képes beleszeretni és segíteni?
24/N
Szerintem nincs olyan hogy emberileg nulla kérdező ne itélkezz.
Sok felesleg van rajtad?
Létezik ilyen de mivel te dpressziós is vagy így megnehezíted a saját dolgod.
A fogyáshoz valóban kell lelki erő de a barátnőiddel is össze foghatnál hátha van olyan aki a környzetedben hasonló cipőben jár.
Nem leszel depressziós inkább élvezni fogod a folyamatot szerintem.
Fordítsuk meg a kérdést kérdező. Neked kéne olyan férfi aki iránt nem vonzódsz fizikálisan akármilyen szép a lelke? Neked is vannak férfiideáljaid ebben biztos vagyok neked sem mindegy kivel kötöd össze az életedet és a kémia sem mindegy.
Összetett dolgok a párkapcsolat gyakran először a fizikai szinten és csak azt követően mentális szinten alakul ki a szerelem.
Egyébként hogy nézel ki magas vagy?
Kérdés: hogyan találhatnék olyan férfit.....
Első komment: nem szeretnék itt ismerkedni.
Pedig akár itt is. Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de egy férfi nem fogja megnövelni az önbizalmadat.Ha elfogad így téged és jó vagy így neki, minek fogynál le? Nem fogsz, belekényelmesedsz a helyzetbe. És ha vége lesz a kapcsolatnak, depiből felszedsz még plusz 5-10 kilót.
Azon kívül nem árt belső értékekkel rendelkezni ahhoz hogy valaki abba szeressen bele....biztos tele vagy ilyennel, de az, hogy másokat emberi nullázol, nem ezt mutatja.
Amúgy meg nem szeretnéd, hogy ne csak a belső értékeidért szeressen (közben meg minden emberi nulla csajt megbámuljon az utcán) hanem azért is ahogy kinézel?
Én például túlsúlyos vagyok, és tetszett már szintén túlsúlyos (nálam picit ducibb is) lány.
Persze gondolom oda-vissza ez nem működik nálad, szóval a srác legyen izmos jóképű és sármos, csak éppen rád legyen gerjedve...
Sehol mert hulyeseget beszelesz. Az ember szemelyisegenek semmi koze a sullyahoz, es normalis ember nem kezd parkapcsolatot olyannal aki nem tudja elfogadni magat.
Ezen az oldalon talan van egy kis eselyed mert tele van 40 eves szuzekkel akik barmibe belemennek mar.
8
A legtöbben nem tudják elfogadni magukat, csak vannak, akik megtanulták ezt elrejteni.
9
A legtobb ember tenyleg alkalmatlan parkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!