Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért lett ekkora elvárásaik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért lett ekkora elvárásaik a nőknek?

Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 13:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
19%
Mert a média azzal mossa az agyukat, hogy aki nem néz ki jól és nem keres milliókat, az nem is ember. A nők sokkal könnyebben befolyásolhatók, ezért rájuk nagyobb hatással van az agymosás.
2017. dec. 3. 13:48
 22/32 A kérdező kommentje:

Mert a média azzal mossa az agyukat, hogy aki nem néz ki jól és nem keres milliókat, az nem is ember. A nők sokkal könnyebben befolyásolhatók, ezért rájuk nagyobb hatással van az agymosás.

ott a pont

2017. dec. 3. 13:49
 23/32 A kérdező kommentje:
a buta agybeteg szülők úgy nevelik a gyereküket hogy te hercegnő vagy te nem jöhetsz össze akárkivel
2017. dec. 3. 13:50
 24/32 anonim ***** válasza:
86%
Nahát, kérdező, ezek után nem is értem, miért nincs nőd, két kézzel kéne utánad kapkodniuk, nincs még egy ilyen írástudatlan, buta, rosszindulatú, hisztis szerencsétlen fószer. Gondolom még csak nem is vagy jóképű?! Te főnyeremény!
2017. dec. 3. 13:50
 25/32 A kérdező kommentje:

Nahát, kérdező, ezek után nem is értem, miért nincs nőd, két kézzel kéne utánad kapkodniuk, nincs még egy ilyen írástudatlan, buta, rosszindulatú, hisztis szerencsétlen fószer. Gondolom még csak nem is vagy jóképű?! Te főnyeremény!

jóképű?minek?állítólag az nem számít a nőknek :D

2017. dec. 3. 13:52
 26/32 anonim ***** válasza:
84%
Egy igazi buta tuskó vagy... na de azok a nők kedvencei elvileg. Akkor miért nincs nőd? 😂😂
2017. dec. 3. 13:53
 27/32 anonim ***** válasza:
35%

"jóképű?minek?állítólag az nem számít a nőknek :D"

Persze, hogy nem számít. Mint ahogy a férfiaknak se számít az, hogy a nő csinos, vonzó legyen.

2017. dec. 3. 13:58
 28/32 anonim ***** válasza:
10%

30-as.

Csak amíg nálunk férfiaknál egy átlagos kinézetű nő is simán lehet csinos,és vonzó, addig a nőknél ott kezdődik minden,hogy alapból jóképűnek született férfiakkal állnak csak szóba egyáltalán... Elég nagy különbség van a kettő között.

2017. dec. 3. 14:05
 29/32 anonim ***** válasza:
20%

"Olyat mondjuk még nem hallottam, hogy "jó pasi ez a Béla, csak kár hogy nem egy görény :/""

Na ilyet én se, de olyat hogy "nagyon jó fiú, és kedves, és jóképű, de nekem uncsi, én egy rosszfiúra vágyom" "jó pasi vagy, és szerencsés lesz az a nő aki veled lesz, de köztünk nincs meg a kémia", és hasonló szövegeket sok helyről, sok embertől hallok vagy a küldőtől, vagy a fogadótól.

És hát meg lehet nézni egy olyan tipikus "rosszfiú"-nak mekkora női rajongótábora szokott lenni :)

2017. dec. 3. 14:12
 30/32 anonim ***** válasza:
72%
30-as, nem tudom, ezt honnan szoptad, de közel sem igaz, de erre meg azt mondhatnám, hogy ti meg a jó csajokat soroljátok be átlagosnak. Gyakorin legalábbis így megy ez.
2017. dec. 3. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!