Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy férfi iszonyú rendes, kedves, amíg a bugyit le akarja szedni, de?
"Mi az, hogy hülyíteni?
nem társkeresés volt, hanem ismerős ismerőse. vagy ne is álmondjak róla, hogy valakivel lehet emberi szimpla kapcsolat. Csak szex. igaz?"
Pontosan az, amit te műveltél. Ez a nem ígértél neki semmit nagyon rossz duma, ő egy percig sem hitegetett barátsággal, elég egyértelműen jelezte, hogy a bugyidba vágyik. Kettőtök közül te voltál az inkorrekt, amikor hetekig lebegtetted előtte a mézes madzagot, most meg persze mosnád kezeidet és minden felelősséget rá hárítanál... Nőj fel!
Kérdező. Írtam, hogy mi lehetett az oka, hogy ez előfordult. Te tudod, hogy többet akart tőled vagy sem, mint beszélgetni, de úgy látom, hogy igen és te nem szóltál időben. Tanácsot adtam, hogy miként kerüld el ezt a jövőben és hogyan dolgozd fel/közelítsd meg. Azt ne felejtsd el, ha az áldozat szerepet vállalsz és eltolod magadtól a felelősséget, azzal elveszíted a kontrollt és nemhogy kezelni, de feldolgozni is képtelen leszel ezeket a dolgokat a jövőben. A testi/lelki/mentális integritásod meg nem mástól függ, nem jár, hanem neked kutya kötelességed óvni és megőrizni. Ezt azért neked mondom, mert nem az a gyökér jött kérdezni, de azt még meg is rángattam volna így zsinóron keresztül. Te meg szedd össze magad. AZONNAL!
31/f
Kol. Ach. nem beszélgettem a szexről. Ő tett utalásokat, és én nagyobb vonalú voltam, mint kellett volna lennem. Nem elhajtottam a picsbe, hanem mondtam, hogy ez nem pálya. Tettlegességre nem került sor az utolsó randiig.
jó értem, biztosan volt felelősségem, az a helyzet, hogy naiv vagyok, nem értek ilyen dolgok még.
Volt egy hosszú kapcsoalatom, és nem randizgattam, nem ismerkedtem, csak úgy, hogy mindig tudták, van barátom.
Most már ért, tehát ezzel már magad előtt sem védekezhetsz. Tessék nézni egy filmet, bepuszilni egy adag fagyit, oszt' kiszellőztetni a fejed.
31/f
na ez a kérdés/történet azért megint csúcs :p
kezd egy kis bizalmam lenni a magyar lányokhoz, komolyan..
amúgy meg jóhogy van ilyen férfi, már hogyne lenne..vki egész hamar kitálal vki meg még éppen rosszkor..a folytatás kb egy féle képpen megy
Persze. Ebből lehet a legjobban megtudni, hogy mik is a szándékai.
De ez egy olyan dolog, amit minden férfi felé sugározni kell. Hogy még csak meg se forduljon a fejében, hogy te belemész a csak szexbe. Így nem kell ilyenre időt vesztegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!