Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy férfi iszonyú rendes, kedves, amíg a bugyit le akarja szedni, de?
Ez kifejezetten gyakori, főleg mikor neten írogatnak, hogy "te vagy a leggyönyörűbb lány a világon", aztán ha a csaj nem akar ismerkedni, akkor varázslatos módon egyből ocsmány ri...c lesz, aki soha nem fog kelleni senkinek :D
Élőben se ritka.
nem neten, egy rendes kapcsolat, totál azt hittem, hogy normális az ember, érdeklem, mint ember is, minden..
ledobbentem igencsak.
Soha nem néztem ki belőle ezt az utóbbi viselkedést. A kedves, pozitív, baráti hozzáállás ítélkező, kritizáló, tök gáz viselkedéssé vált. Még nem éltem ilyet.:-(
Ja, és itt hosszabb időről van szó, tehát nem egyszeri délután, ilyesmi.
így tud valaki megváltozni?
Mondjuk ha eljátszunk a gondolattal, hogy a másik oldalról közelítsük meg a kérdést, akkor hiheti azt is a srác -szerintem-, hogy csak húzod az agyát, csak játszadozol vele, és nem akarsz engedni abból amit ő/minden férfi a legjobban élvez.
Mennyi idős volt a kapcsolat/ez a valami?:D
Hetekben mérhető az ismerkedés, találkozások. Nem ígértem neki semmit. Nem is volt nyilvánvaló, hogy barátok leszünk-e vagy másvalami.
Mindegy. Csalódtam, marhanagyot benne.
Pont idevág egy mai cikk :)
Sajnos igen, van ilyen! :(
Én is ezért nem kamuzok, adom önmagamat minden helyzetben. Igen, nekem is vannak kevésbé jó tulajdonságaim, ezeken folyamatosan dolgozom. Amúgy sem akarok később 1: beleszaladni abba, hogy ne bántsam meg a páromat, 2: ne legyen lelkiismeret-furdalásom.
:)
Szerintem ez időtől is függ. Nekem rendszerint 2-3 hét elteltével a megismerkedésünket követően (ami úgy a 3-4. randi) szoktak ilyen pálfordulások lenni. Általában először minden rendben megy, bár lehet látni, hogy az érdeklődés nem az igazi, minden témát csak úgy érintgetünk, nem megyünk bele semmi olyanba, ami engem speciel jobban lekötne, vagy érdekelne a másikban, megy a kásakerülgetés... Aztán elkezd az illető finoman utalgatni, majd ki-ki milyen tempóban durvábban. Volt, aki nagyon durva lelki terrort zavart le nekem, hogy én mekkora ... vagyok, és játszmázok, és tesztelem, meg rideg vagyok vele... Hova legyek közvetlenebb? Kérdeztem a dolgairól, tettem elismerő megjegyzéseket, átöleltem az első randi végén... Nekem már van jelentősége a csóknak, nem fogok mindenkinek adni a két szép szeméért, érzelmek nélkül. A szexualitással ugyanez. Nem szeretnék ujjal mutogatni, én is szoktam flörtölni első randin is, lazán kezelem a témát, de tartok egy keretet, ami úgy gondolom, egy idegen férfivel szemben helytálló is. Ők rendszerint ezt elkezdik feszegetni, és fajult sajnos fizikai bántalmazásig is már a történet. Semmi komoly, de megmaradt a nyoma...
Nem értem, miért termel ki a világ ilyen embereket. Értem, hogy pár nővel túl könnyű/túl nehéz, de hogy jövök én ahhoz, hogy bántsanak, ha nem szeretnék szexelni? Akár fizikailag, akár lelkileg.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!