Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy férfi iszonyú rendes, kedves, amíg a bugyit le akarja szedni, de?
Huszon évesek. 7, hosszú válaszoló, köszi, hogy leírtad. Igen, az időintervallum ez volt, az események forgása is ez volt.
Igen, sokszr csak a szexről volt szó, de betudtam annak, h.kanos.. szegény. és igen, tettlegesség, sőt olyanra is aart rávenni nyilvános helyen, amit én nem akartma. Friss még ma az élmény. Rosszul vagyok. Totál.
mert mikor meg nem voltkanos, hanem néha beszélgettünk az meg annyira jó volt. Az ritka jó volt.
Ki vagyok akadva.
Már abból, ahogyan a kérdést feltetted kiderül, hogy tisztában voltál azzal, hogy mire futna ki ez az ismerkedés köztetek részéről. Persze lehet jól esett az udvarlás és tovább nem vitted volna, csak ugye ha mondod is, akkor abba maradt volna. Szabad, egyenlő ember vagy és azt csinálsz, amit akarsz, de kérlek, könyörgöm kérdező, ne játszd el, hogy meglepődsz azon, hogy a tetteidnek következményei vannak. Mégis mire számítottál ? Jó pofát vágjon ahhoz, hogy heteken keresztül csak húzod az agyát, míg nem kezd érezni valamit és csak akkor nyögöd be, hogy ja, amúgy te nem gondoltál semmire ? Ha inkorrekten jársz el az emberekkel, attól ők dühösek lesznek rád. Mi ebben olyan qrva bonyolult és rendkívüli ? Közöld előre, hogy mit akarsz és akkor nem lesz ilyen.
31/f
Aha, mer le lehet valakit tamadni utcán s megpróbálni ráveni olyanra, amit nem akar.
Mi az, hogy hülyíteni?
nem társkeresés volt, hanem ismerős ismerőse. vagy ne is álmondjak róla, hogy valakivel lehet emberi szimpla kapcsolat. Csak szex. igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!