Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz a nőkkel beszélgetni?

Figyelt kérdés

Nem, nem valami lelki gátról beszélek. Valójában elég jól tudok társalogni: gyors az észjárásom, rengeteg dolog érdekel, viszonylag művelt is vagyok. Humornak sem vagyok híján, azt mondják. Nemcsak elméletben, hanem az életben is viszonylag "izgalmas" vagyok; jó, lehet, hogy ez túlzás, de semmiképpen sem egy unalmas, hétköznapi alak. Nem mindennapi sportokat űzök, van több hobbim, állatom, a munkám is viszonylag érdekes.

Lényeg a lényeg, jó vagyok a beszélgetések kezdeményezésében, fenntartásában. Teljesen jól el tudok beszélgetni akár a nőiesebb témákról is, mint például a divat, stb. Még akkor is, ha a másik fél -- kezdetben -- csak úgy félig-meddig van jelen lélekben.

És éppen itt a probléma: a nők többségéről csak úgy sugárzik a totális indifferencia. Tökéletesen hidegen hagyja őket egy-egy beszélgetés. Oké, válaszolnak, vissza is kérdeznek, de nulla a "hozzáadott érték". Egyszerűen semmivel nem járulnak hozzá a beszélgetéshez. Egyoldalú az egész: én aktív vagyok, ők passzívak. Csak az abszolút minimumot adják.

Itt biztos felmerül, hogy nem jövök be nekik, azért nem válaszolnak. Azonban ez sem így van: ugyanezt tapasztalom, ha képcsere nélkül beszélgetünk, esetleg tök más (nem társkeresési) szituációban. De az is előfordult, hogy szexuális együttlét előtt/után volt végig ilyen a hölgy. Oké, ez a ritkább eset, mert normálisan ezt a jelenséget lekoptatásként érékelem.

Jó, tény, akadnak kivételek. Viszont nagyon kevés, szerintem maximum olyan 5%. Nem egyszerű, szakmunkás lányokról beszélünk, hanem értelmiségi, többnyire budapesti nőkről.

Velem van a hiba, és csak nem értek a nőkhöz? Vagy ne is számítsak arra, hogy 5-10%-nál nagyobb legyen azoknak az aránya, akik képesek egy normális beszélgetés lefojtatására, és ezen képességüket használják is?

2017. nov. 29. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szükségük van egyáltalán rád?

Nekem is van olyan ismerősöm, akivel még írogatni sem tudok, mert annyira népszerű, hogy én vagyok a hatszázhuszonharmadik személy a listán, akire nem figyel oda, akinek nem fontos válaszolni és lehetetlen feljebb kerülni, mert be vannak töltve azok a helyek valaki más által.

Aki a rengeteg szövegerdőre, amit regénynek hívnak, azt válaszolja, hogy "aha", annak teljesen mindegy mit írok, le vagyok szarva az idők végezetéig.

Képesek normális beszélgetés "lefojtatására". Pont azt csinálják. Betűkbe fojtod bánatod a gyiken, miután lefojtatták veled a beszélgetést, azáltal, hogy tőmondatokban válaszolva megfojtatják saját magukat a betűtengerben, ami magadról szól.

23eff

2017. nov. 30. 01:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha eszes vagy akkor egy beszélgetés során hamar kiderül mi erdekli a másikat es nőknél arról a kb 5 dologról beszélgetni ami érdekli őket na az főnyeremény
2017. nov. 30. 06:09
 13/15 anonim ***** válasza:
3%
A nők nagy része rettentően buta, ebből kifolyólag beszélgetni sem tud.
2017. nov. 30. 07:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem nehéz a nőkkel beszélgetni abban az esetben, ha olyan témát találsz, ami az adott nőt aktuálisan érdekli. Hiába van annyiféle hobbid vagy olyan munkád, ha a nőt hidegen hagyja. 35N
2017. nov. 30. 08:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
13: A férfiaké is. Csak mellé el is hiszik, hogy okosak, és árasztják a hülyeséget. Aztán mikor kudarcot mondd a beszélőke, akkor, "áh, gyere inkább és dugjunk". Én fel szoktam adni a leckét, feldobok olyan témákat, amit utoljára talán az anya, ha kérdezett tőle, mert őt érdekelte/érdekli, mi lesz a fiából. Sajnálom azt az embert, aki el tudja intézni egy szóval azt, hogy miben leli örömét, vagy mit jelent számára "élni", vagy tudomisén, hogy látja magát 10 év múlva és hogy jutna el oda. De elég, ha csak arról faggatom, hogy melyik politikai és vallási irányzattal tud leginkább azonosulni, és miért. Vagy bármi, ami meghaladja egy ötéves értelmi szintjét, és egy felnőtt embernek illik róla gondolkodni. Aztán megy az őőő, meg megy a nemtom, meg a miezakérdés, meg a nemvagyapszichológusom. Ahham, valóban nem vagyok, de a lelkedbe szeretek bele, úgyhogy leszel szíves értéket felvillantani a mosolyodon kívül. (nyilván ezt nem mondom ki) 1-2 ember ment csak bele a témába rendesen, és fejtette ki a véleményét, a többinek addig maradt fenn a kommunikáció, amíg arról volt szó, hogy ki mit tanul/dolgozik, meg mi a hobbija. Őszintén szólva a két legtöbbet kérdezett, jól begyakorolt dolog, és a két legelcsépeltebb. Őszintén leszarom, hogy mivel foglalkozik, ha nem tudom mellé, hogy miért és hogyan. De nem, egyetemista vagy? Az jó. És mit tanulsz? Az jó. Szeretsz rajzolni? Az is jó. Oké, most már te kérdezz. Jaj, ez milyen kérdés már. Jaj, inkább menjünk dugni. Oké. Téged kellene, valami olyan helyre, ahol ragad is rád valami a koszon kívül.
2017. nov. 30. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!