Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Ti tudtok beszélgetni 30 alatti nőkkel, lányokkal?
Figyelt kérdés
Velem lehet a gond, hogy csak a 30 felettiekkel tudok? 26F2017. okt. 1. 14:00
1/9 anonim válasza:
Beszélgetni tudok, igen. Lefeküdni viszont egyik sem fekszik le velem... Bár azt 30 feletti sem.:/
2/9 Heart of Darkness válasza:
Én tudok, bár én elég sok mindenkivel eltudok beszélgetni aki képes alapvető kommunikációra.
3/9 anonim válasza:
Én ha nagyon akarok bárkivel tudok, de többnyire én is jobban kijövök 30 felettiekkel. (Most nem társkeresésről beszélek, csak úgy általában.)
22F
4/9 anonim válasza:
Igen tudok, pedig több mint 10 évvel vagyok idősebb nálad.
Persze sok függ a beszélgetőpartnertől is. Van akivel sehogy sem találom a hangot, vagy akit éretlennek tartok, de ilyen a harmincon felüliek között is akad, szóval ez nem életkor, inkább habitus kérdése.
5/9 anonim válasza:
Bárkivel tudok, csak más kérdés, hogy a végén leállítom-e a Record gombot és visszajátszom magamat, mintha csak én dumáltam volna. De amúgy igaz, hogy kevés emberrel lehet érdekes dolgokról kommunikálni, legfőképp a faggatás-kérdezgetés nyomasztó velejárója nélkül. Az igazán jó kommunikációhoz nincsenek szükségek kérdésekre.
6/9 anonim válasza:
Aki tud beszélgetni, azzal én is tudok, viszont akiből harapófogóval kell kihúzgálnom a szavakat, és nem is kérdez vissza, azzal én sem tudok mit kezdeni. És ez nem életkortól függ, van néhány olyan 30 alatti lány ismerősöm, akik simán végigbeszélnének egy egész napot is úgy, hogy levegőt sem vennének közben.
7/9 anonim válasza:
Pszichológia egyes, kisfiam.
Minden korosztállyal, minden rétegből tudok.
8/9 anonim válasza:
Pont valamelyik nap mondta sógorom, hogy mennyire szeret velem beszélgetni, mert hiába vagyok majdnem 10 évvel fiatalabb, tudok olyat mondani, amire ő nem gondolt még soha. Nekem már úgymond nyitottabb a világ, több információt nyomnak le a torkomon mindenféléről stb. Ő például kifejezetten szeret fiatalabbakkal beszélgetni, mert már ez az 5-10 év is akkora különbség. Máshogy állunk bizonyos dolgokhoz kicsit, szóval sok olyasmit mondunk mindketten, ami a másik számára elgondolkodtató vagy eszébe sem jutna.
9/9 anonim válasza:
minden korosztállyal tudok, a kérdés az h miről.
vannak fiatalok közt is gyöngyszemek, olyan felfogással h hetekig akarok beszélni velük megállás nélkül, annyira egy szinten vagyunk, viszont 40 felett is vannak annyira buták h az eszem megáll :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!