Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok társat?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, olyan "átlagos" kinézetű, nem a legszebb, de nem is annyira ronda. Elég félénk típus vagyok, de eddig akiknél próbálkoztam, azoknak nem kellettem. Mit tegyek? Egyszerűen már félek is megkérdezni egy csajt, mert úgy is vagy nemet mond, vagy egyszerűen kinevet és a végén a barátaival együtt röhögnek rajtam....ezek a megérzéseim miatt nem merek lépni.

2017. nov. 29. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincs társam nyugi. 19 f voak sors társak.
2017. nov. 29. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Talán nagyon látszik a félénkséged.
2017. nov. 29. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj rá erre, nem szabad erőltetni és akkor majd jön egy nő!

Ami biztos a kategóriájában sikeres pasiknak van mindig barátnőjük! Kategória alatt értsd pl a putritelepen annak a pasinak van a legjobb nője aki a legtöbbet tud zsebelni vagy másképp gengszterkedni! Ott is elvárás a bmw de 30 éves szétrohadt BMW-t is a bajorok rakták össze.:)

A sikeres pasiknak van önbizalmuk, aki bízik magában "el tudja képzelni, az meg is tudja csinálni" akinek van önbizalma annak van kisugárzása akinek van kisugárzása azt a sugárzást veszik a hölgyek antennái.

A jó pasik is tudják,hogy jó pasik ezért sikeresek.

Tehát koncerntrálj a munkádra, hobbidra mindenből hozd ki a maximumot, ha egyedűl élsz akkor rendezd be a lakásod, főzzél süssél mert pl egyszer lehet,hogy ezzel veszel le valakit a lábáról. De még a kínos csendet is meg lehet törni egy ilyesmi történettel. Azt gondolná az ember a falusi földműves traktoros papíron munkanélküli fél alkesz pasik nem kellenek senkinek...sok ilyet ismerek és kelendőek a falusi akár diplomás lányok közt is!

2017. nov. 29. 19:48
 4/8 A kérdező kommentje:
hát amúgy pont BMW-m van ráadásul 15 éves (E46), de még így se...
2017. nov. 29. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
És hányan de hányan teszik fel ugyanezt a kérdést nap mint nap :( Mondjuk a mai lúzernél biztosan jobb lehetsz: utazok a villamoson, és látom hogy csávó furán viselkedik (fura volt az egész csávó, olyan, akivel nem szívesen futsz össze egyedül).. konkrétan fel-alá sétafikált a villamoson.. egyszer csak egy épp ülő lányhoz odaáll, de szinte bele az arcába, és elkezd beszélni hozzá, meg dícséri a haját,ilyenek..látszott hogy a lány csak jólneveltségéből fakadóan tűrte az intrikát, de végül feladta és elmenekült.. majd a csávó ugyanezt eljátszotta legalább még két nőnél, mielőtt ő maga is leszállt volna..én meg teljesen ledöbbentem hogy ilyen létezik..
2017. nov. 29. 19:53
 6/8 A kérdező kommentje:
neem....én nem ez a nyalis fajta vagyok. hanem teljesen normális. eddig több csaj barátom is mondta, hogy nagyon szeretik a személységemet, csak a külsőmmel van bajom...
2017. nov. 29. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Kerek 4 évvel vagyok fiatalabb mint te, semmi esetre sem akarok okoskodni, mert egyáltalán nincs túl sok tapasztalatom ebbe. Próbálkozom az életben, sikeresen és kevésbé is. Bennem van a félsz, hogy talán sosem találkozok az igazival, és csak hamar véget érő, romlott kapcsolataim lesznek. Viszont nem görcsölök rá a témára, és legfőképpen nem arra helyzem a hangsúlyt, hogy találjak VALAKIT.

Lányként kicsit más a helyzetem, de most elképzelem magam egy 19 éves fiú helyébe. Nem nehéz. Sosem volt barátnőm, mindig a nagymellű, viháncoló menőlányokba szerettem bele (ezt nem szemrehányásként mondom, ez a jellemző. Sajnos kicsit természetes is.) most, 19 évesen pedig gáznak érzem az egyedüllétet. Görcsösen próbálkozom, havonta írok rá/ szólítom le a szép lányokra/ lányokat. Egyikbe sem vagyok szerelmes, nincs közös pontunk, épp elkezdhetnénk ismerkedni, de én nem várok semmit hanem úgy bummbele... Hát. Ömm.

Ha hagynád, hogy egy ilyen helyzetben kialakuljon a dolog, és beleszeretnél A lányba, akivel láthatólag működik a kémia, barátként is szeretitek egymást, és ismered annyira, hogy hogyan áll a fiúk terén. Szerinted ha közel kerülsz egy lányhoz, és igaz barátok vagytok, kiröhögne egy vallomás esetén?? Nyilván nem. Csak sokkal könnyebb úgy beállítani a dolgot, mintha nem te lennél türelmetlen, hanem a lányok gonoszak. Már meg sem hallom az ilyen megjegyzéseket, annyira szánom a megfogalmazójukat.

Visszatérve rád, és a saját magad által kreált problémára: ne görcsölj ezen! Ismerj meg új embereket, szerezz barátokat! Észre fogod venni A lányt. Nem, nem a tipikus "hagyd abba a keresést, törődj bele az egyedüllétbe, és azonnal jönno fog a szerelem" boldog párkapcsolatban élők által fogalmazott mondásra gondolok. Ez hülyeség. Viszont te, és a hozzád hasonlók nem is emberként néznek már a lányokra, nem a jó, rossz, külső, belső tulajdonságaikat akarják megismerni... Hanem a potenciális lehetőséget látjátok bennünk. Szép? Szingli? Kedvesnek tűnik? Szuper, jó lesz, bepróbálkozok nála. Hát, khm. Hülye a lány, aki ezt nem veszi észre. Gondolj ránk, lányokra úgy, mint egy érdekes ismerősre, egy régi barátra, egy haverra. Csak éppen az egyikünkbe bele fogsz szeretni. Ennyi.

2017. nov. 29. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Jajj te!!! A szerelem úgy működik vagy te egyedűlálló pasi, eljársz ide oda facen belépsz érdeklődési körödnek megfelelő csoportokba ès ott magadat adod de értelmesen viselkedsz. Tegyük fel ilyen helyzetekben találkozol korod beli hölgyekkel ,akik közűl megtetszik egyik-másik. Miért tetszik meg neked?? A kűlseje miatt?? Okés természet adott egy kűlsőt de ahhoz öltözik kiegészìtőket hord tehát van egy stìlusa. Tanúlság neked is legyen saját de igényes. Tetszik a hobbijai érdeklődési köre miatt? Legyen neked is és fejezd ki. Itt az oldalon sok a minden szingli lányra ráìrok pasi de olvastam egy kategóriában valaki ìrt választ egy témában a másik tag válaszolt a válaszra aztán privátban folytatták.És összejöttek. Tanúlság a randira hìvásnak legyen oka....A társkeresőn is találhatsz de erőltetett.
2017. nov. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!