Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok társat?
Ne görcsölj rá erre, nem szabad erőltetni és akkor majd jön egy nő!
Ami biztos a kategóriájában sikeres pasiknak van mindig barátnőjük! Kategória alatt értsd pl a putritelepen annak a pasinak van a legjobb nője aki a legtöbbet tud zsebelni vagy másképp gengszterkedni! Ott is elvárás a bmw de 30 éves szétrohadt BMW-t is a bajorok rakták össze.:)
A sikeres pasiknak van önbizalmuk, aki bízik magában "el tudja képzelni, az meg is tudja csinálni" akinek van önbizalma annak van kisugárzása akinek van kisugárzása azt a sugárzást veszik a hölgyek antennái.
A jó pasik is tudják,hogy jó pasik ezért sikeresek.
Tehát koncerntrálj a munkádra, hobbidra mindenből hozd ki a maximumot, ha egyedűl élsz akkor rendezd be a lakásod, főzzél süssél mert pl egyszer lehet,hogy ezzel veszel le valakit a lábáról. De még a kínos csendet is meg lehet törni egy ilyesmi történettel. Azt gondolná az ember a falusi földműves traktoros papíron munkanélküli fél alkesz pasik nem kellenek senkinek...sok ilyet ismerek és kelendőek a falusi akár diplomás lányok közt is!
Kerek 4 évvel vagyok fiatalabb mint te, semmi esetre sem akarok okoskodni, mert egyáltalán nincs túl sok tapasztalatom ebbe. Próbálkozom az életben, sikeresen és kevésbé is. Bennem van a félsz, hogy talán sosem találkozok az igazival, és csak hamar véget érő, romlott kapcsolataim lesznek. Viszont nem görcsölök rá a témára, és legfőképpen nem arra helyzem a hangsúlyt, hogy találjak VALAKIT.
Lányként kicsit más a helyzetem, de most elképzelem magam egy 19 éves fiú helyébe. Nem nehéz. Sosem volt barátnőm, mindig a nagymellű, viháncoló menőlányokba szerettem bele (ezt nem szemrehányásként mondom, ez a jellemző. Sajnos kicsit természetes is.) most, 19 évesen pedig gáznak érzem az egyedüllétet. Görcsösen próbálkozom, havonta írok rá/ szólítom le a szép lányokra/ lányokat. Egyikbe sem vagyok szerelmes, nincs közös pontunk, épp elkezdhetnénk ismerkedni, de én nem várok semmit hanem úgy bummbele... Hát. Ömm.
Ha hagynád, hogy egy ilyen helyzetben kialakuljon a dolog, és beleszeretnél A lányba, akivel láthatólag működik a kémia, barátként is szeretitek egymást, és ismered annyira, hogy hogyan áll a fiúk terén. Szerinted ha közel kerülsz egy lányhoz, és igaz barátok vagytok, kiröhögne egy vallomás esetén?? Nyilván nem. Csak sokkal könnyebb úgy beállítani a dolgot, mintha nem te lennél türelmetlen, hanem a lányok gonoszak. Már meg sem hallom az ilyen megjegyzéseket, annyira szánom a megfogalmazójukat.
Visszatérve rád, és a saját magad által kreált problémára: ne görcsölj ezen! Ismerj meg új embereket, szerezz barátokat! Észre fogod venni A lányt. Nem, nem a tipikus "hagyd abba a keresést, törődj bele az egyedüllétbe, és azonnal jönno fog a szerelem" boldog párkapcsolatban élők által fogalmazott mondásra gondolok. Ez hülyeség. Viszont te, és a hozzád hasonlók nem is emberként néznek már a lányokra, nem a jó, rossz, külső, belső tulajdonságaikat akarják megismerni... Hanem a potenciális lehetőséget látjátok bennünk. Szép? Szingli? Kedvesnek tűnik? Szuper, jó lesz, bepróbálkozok nála. Hát, khm. Hülye a lány, aki ezt nem veszi észre. Gondolj ránk, lányokra úgy, mint egy érdekes ismerősre, egy régi barátra, egy haverra. Csak éppen az egyikünkbe bele fogsz szeretni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!