Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » H&M-be, Zara-ba, meg az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

H&M-be, Zara-ba, meg az ilyen fast fashion boltokba direkt csak fullos lányokat vesznek fel? Hogy menjek oda, ha tetszik valamelyik?

Figyelt kérdés

2017. nov. 28. 21:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Ha semmi érzéked felöltözni és acnéd van-még ha nem is tehetsz róla-,úgy készülj fel,hogy valószínűleg le fog koptatni a csaj,ha amúgy meg ő ad az öltözködésére és az arcbőrének a kinézetére.

Ha meg legalább öltözködni tudsz,kérdezd meg tőle,nem-e eljönne kávézni,ha éppen nincs a pénztárban és nem szolgál ki,vagy megkérdezi,miben segíthet.

2017. nov. 28. 23:49
 32/35 anonim ***** válasza:
54%
#30 persze, hogy szép, ki mondta, hogy nem az? Olyan egyszerű, szomszéd lány szerű szépség, a legtöbb férfi álma. Azt mondtam, hogy nem fullos. Az nem itt kezdődik.
2017. nov. 28. 23:51
 33/35 anonim ***** válasza:
kössz a tippeket, megyek értük
2017. nov. 29. 00:07
 34/35 anonim ***** válasza:

23. válaszoló vagyok, valamit kihagytan, már álmos voltam:

Volt egy férfi aki bepróbálkozott az üzletvezetőnél, máig nem értem mit látott benne... :D Lekoptatta, és amint kitette a férfi a lábát a boltból, jött kibeszélni szerencsétlent. Csak én pont nem az vagyok, akivel ez működik, úgyhogy végül a többi ott dolgozó ribikével rosszindulatúan kiröhögték a háta mögött szegényt. Pedig tök normálisan hívta randira.

2017. nov. 29. 08:26
 35/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, vagyis inkább az válogatja, hol milyen üzletvezető dolgozik. Voltam már nem egy ilyen jellegű üzletben, ahol láttam olyan nőket, akik nem épp médiaidál külsejűek voltak. Nem azt mondom, hogy nem szép, mert egy csomót hihetetlen szépnek találtam én női szemmel leginkább a kisugárzásuk miatt, de pl. volt, aki túlsúlyos volt, kiálló fogú, átlagos (nem kifejezetten szép) arcú, kifejezetteb kislányos testalkatú (nem ez a cukicska fajta, hanem aki konkrétan 13 évesnek nézett ki)...

Hát... odamenni hozzájuk... a legtöbb sztem elküld a halál f...ára, amiért munkavégzés közben zavarod őket, attól függetlenül, mennyire "fullos".

2017. nov. 29. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!