Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H&M-be, Zara-ba, meg az ilyen fast fashion boltokba direkt csak fullos lányokat vesznek fel? Hogy menjek oda, ha tetszik valamelyik?
Figyelt kérdés
2017. nov. 28. 21:34
21/35 anonim válasza:
20 #
Legalabb kapott valami pluszt erte? 😂
22/35 anonim válasza:
Az egyiket részmunkaidősből áttették teljesbe, azt hogy privátban mit nyomtak oda "hálául" nekik, azt nem tudom :D
Meg hogy azóta mi lett velük, azt sem :D
23/35 anonim válasza:
Dolgoztam ilyen helyen bár szerencsére nem sokáig. Fullosak? Hát... Százszor szebb lányokat mutatok ezeknél, ráadásul felületesek, nagyon bunkók (persze nem a vevőkkel, rosszul is fogalmaztam, inkább úgy mondom hogy kétszínűek) és nagyon buták. /Elvétve kivételek előfordulhatnak./
24/35 anonim válasza:
Nem igazán "fullosak", csak követik a divatot többnyire.
26/35 anonim válasza:
Szebbek közé sorolnám, az meg gondolom tök véletlen, hogy egy Ír sráccal jött össze.
28/35 anonim válasza:
7: Én nemrég voltam frissíteni a ruhatáramat Zarában hugommal és konkrétan egy srác segített nekem, ő volt szabad. Nagyon segítőkész és kedves volt minden téren. :)
29/35 anonim válasza:
#25 pedig a linkelt lány minden csak nem fullos.
30/35 anonim válasza:
# 29
Jaj hagyjuk már. De, ez egy szép csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!