Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » H&M-be, Zara-ba, meg az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

H&M-be, Zara-ba, meg az ilyen fast fashion boltokba direkt csak fullos lányokat vesznek fel? Hogy menjek oda, ha tetszik valamelyik?

Figyelt kérdés

2017. nov. 28. 21:34
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

# 10

Váci Zarában meg H&M-ben van 2-2 olyan lány... a médiában futtatott Zimány Linda, Sarka Kata meg a többi celeb pitsa kanyarban sincsenek tőlük

2017. nov. 28. 21:48
 12/35 A kérdező kommentje:

Amúgy igaza van a többieknek, az első válasz full értelmetlen

Aki ezt leírta, az 0%-ot kapott, az első válaszoló meg fel van értékelve

2017. nov. 28. 21:49
 13/35 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem van benne valami. Engem nem vettek fol egy ilyen boltba, atlagos vagyok, magas, vekony. A hajam ombre, es ennyi ami

,,feltunobb’’ rajtam.

Voltam interjun, semmit nem mondtak, megkoszontek, hogy megismerhettuk egymast.

Bezzeg masnap a volt osztalytarsam... mindig talpig sminkben, cicik kint, feszes ruha, pothaj, piros ruzs, piercing, stb ram irt, hogy ot valasztottak...el is meselte, hogyan jutott be..... hat mit ne mondjak.....

2017. nov. 28. 21:52
 14/35 anonim ***** válasza:
70%

Mert itt már mindenki 10 felhasználóval pontozza magát, meg írja le a véleményét 10x más-más megfogalmazásban.

Itt a felnőtt párkapcsolatok rovatban különösen siralmas a helyzet ilyen tekintetben.

Be kéne szüntetni az egész pontozásos szarságot, és gmail-hez és facebook-hoz kötni a regisztrációt, mint minden normális alkalmazásnál.

Persze azt is lenne, aki kikerülné, de legalább Pistike nem csinálna napi 100 felhasználót a citromailjával.

2017. nov. 28. 21:53
 15/35 anonim ***** válasza:
72%
13-as: miért, hogy jutott be?
2017. nov. 28. 21:54
 16/35 anonim ***** válasza:
43%
#10: És véletlenül sem azért, mert a szépségével több vásárlót vonz (különösen pasikat) és gondolom az is új információ számodra, hogy a csajok döntő többsége nem azért lesz fullos, mert ad magára, hanem azért ad magára - és azáltal lesz vonzó - mert genetikailag fullos. Általában a ronda/kövér/trampli csajok nem érdeklődnek a divat iránt és nem azért, mert mindenkinek más az ízlése. Mily véletlen, hogy mindig a csinos/karcsú/formás cicijű csajok jártasak a divat világában. Az menő autóversenyzők sem a tehetségesek csórókból fognak kikerülni, hanem azokból a gazdagokból, akik tehetségesek. Remélem érzed a párhuzamot.
 17/35 A kérdező kommentje:

"el is meselte, hogyan jutott be..... hat mit ne mondjak....."

Pont ezt akartam kérdezni én is. Hogyan? Csak nem?? :D

18/35 anonim ***** válasza:
#16, van egy ilyen hely, answers.hu, csak a kutya nem használja.
2017. nov. 28. 21:55
 19/35 anonim ***** válasza:
79%

13# vagyok.

Az uzletvezeto helyettes es a fopenztaros (ket no) mellett bele mondta az uzletvezeto szemebe(ferfi) , hogy szivesen vallal tulorakat zaras utan.

Hat kossz.......

2017. nov. 28. 21:58
 20/35 anonim ***** válasza:
75%

# 19

Nem lep meg, hogy őszinte legyek. :D Dolgoztam kereskedelemben, és nem egy szöszi ringyón végigment a fél vezetőség. (semmi bajom a szőkékkel, nem vagyok előítéletes velük, de pont szőke volt mind :D)

2017. nov. 28. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!