Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H&M-be, Zara-ba, meg az ilyen fast fashion boltokba direkt csak fullos lányokat vesznek fel? Hogy menjek oda, ha tetszik valamelyik?
# 10
Váci Zarában meg H&M-ben van 2-2 olyan lány... a médiában futtatott Zimány Linda, Sarka Kata meg a többi celeb pitsa kanyarban sincsenek tőlük
Amúgy igaza van a többieknek, az első válasz full értelmetlen
Aki ezt leírta, az 0%-ot kapott, az első válaszoló meg fel van értékelve
Szerintem van benne valami. Engem nem vettek fol egy ilyen boltba, atlagos vagyok, magas, vekony. A hajam ombre, es ennyi ami
,,feltunobb’’ rajtam.
Voltam interjun, semmit nem mondtak, megkoszontek, hogy megismerhettuk egymast.
Bezzeg masnap a volt osztalytarsam... mindig talpig sminkben, cicik kint, feszes ruha, pothaj, piros ruzs, piercing, stb ram irt, hogy ot valasztottak...el is meselte, hogyan jutott be..... hat mit ne mondjak.....
Mert itt már mindenki 10 felhasználóval pontozza magát, meg írja le a véleményét 10x más-más megfogalmazásban.
Itt a felnőtt párkapcsolatok rovatban különösen siralmas a helyzet ilyen tekintetben.
Be kéne szüntetni az egész pontozásos szarságot, és gmail-hez és facebook-hoz kötni a regisztrációt, mint minden normális alkalmazásnál.
Persze azt is lenne, aki kikerülné, de legalább Pistike nem csinálna napi 100 felhasználót a citromailjával.
"el is meselte, hogyan jutott be..... hat mit ne mondjak....."
Pont ezt akartam kérdezni én is. Hogyan? Csak nem?? :D
13# vagyok.
Az uzletvezeto helyettes es a fopenztaros (ket no) mellett bele mondta az uzletvezeto szemebe(ferfi) , hogy szivesen vallal tulorakat zaras utan.
Hat kossz.......
# 19
Nem lep meg, hogy őszinte legyek. :D Dolgoztam kereskedelemben, és nem egy szöszi ringyón végigment a fél vezetőség. (semmi bajom a szőkékkel, nem vagyok előítéletes velük, de pont szőke volt mind :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!