Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor értik meg az emberek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor értik meg az emberek, a külsőnek és az ízlésnek semmi köze egymáshoz?

Figyelt kérdés

Mindig jönnek az olyan válaszok, hogy aki "ronda", annak miért nem csak a "rondák" tetszenek, mit keres egy izmos, helyes pasi egy duci lány mellett, mit keres egy szép nő egy kopaszodó, sörhasú fazon mellett....

Mi olyan hihetetlen azon, hogy a csúnya emberek is fogékonyak a szépre? Vagy hogy ha valaki párja nem klasszikusan jóképű, attól még lehet szép?

Egyszer engem is kiosztottak, hogy biztosan igénytelen, zsíros hajú bálna vagyok, amikor le mertem írni, nekem tetszenek a hosszú hajú, szakállas férfiak, akkor is, ha mackós testalkatúak vagy kicsit testesebbek.

Normál alkatú, jó arányokkal (homokóra) rendelkező, állítólag szép arcú (bár szerintem csak átlagos), magára adó nő vagyok, tehát nem volt semmi alapja az olyan válaszoknak, ha ilyen fériak tetszenek, akkor azon a bizonyos 10-es skálán csak egy jóindulatú kettes lehetek, mert ugye a nő mindig 1-2 szinttel felfelé választ minimum....

2017. nov. 28. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
márpedig aki ronda de bombázónál probálkozik az elmebeteg kár játszanod a hü.lyét
2017. nov. 28. 15:43
 2/5 A kérdező kommentje:
*attól még lehet szép számára
2017. nov. 28. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
A magam részéről megértem, mert az én ízlésem is elég speciális. Például a szőke hajú, kék szemű nők nekem egyáltalán nem jönnek be, akármilyen bombázó alkatúak, nem tudom megmagyarázni, mi az oka, egyszerűen nem, ha visszatekintek, egyszer se tetszett ilyen csaj. Nekem eddig szinte csak barna hajú barna szemű lányok jöttek be, volt köztük, akit senki nem tartott szépnek, meg olyan is, akit bombázónak tartottak, nálam nem ez számított, hanem sokkal inkább a színárnyalat. Pedig ebbe semmi tudatos nem volt soha, egyszerűen ilyen lányokhoz vonzódom és kész.
2017. nov. 28. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:

"Egyszer engem is kiosztottak, hogy biztosan igénytelen, zsíros hajú bálna vagyok, amikor le mertem írni, nekem tetszenek a hosszú hajú, szakállas férfiak, akkor is, ha mackós testalkatúak vagy kicsit testesebbek."

Mintha csak én írtam volna :) Még a barátnőimön is láttam, hogy meglepte őket a választásom (bár 1-2 furcsálló megjegyzésben kimerült a dolog), pofátlanabb félidegenektől is megkaptuk már a férjemmel, hogy mit keresek jó nőként egy ilyen pasi mellett.. Ilyenkor csak mosolygok a szánalmasságukon, még ha nem is egy klasszikus ideál, nekem akkor is a zsánerem. 7 év házasság után is leesik a bugyim, ha úgy néz rám a férjem, hadd tudjam már jobban, mi tetszik és mi nem :D

Egyébként szerintem ezt akkor fogják fel az emberek, amikor képesek lesznek felülemelkedni a frusztrációikon, komplexusaikon és reálisan látni a világot.. Szerintem a GYK itteni rinyakommandója egész pontosan soha nem fogja ezt felfogni.

2017. nov. 28. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy semmi köze egymáshoz, csak éppen nem 1:1 arányú a megfelelés.
2017. nov. 28. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!