Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hány éves nőt szeretnétek magatoknak 50 éves korotokra?
Figyelt kérdés
Ezekből lehet választani:
A, 57 éves
B, 50 éves
C, 47 éves
D, 42 éves
E, 37 éves
2017. nov. 28. 10:40
11/18 anonim válasza:
"Minél fiatalabbat akarnak, mondom ezt nőként. " Ha itt iszlám lesz, akkor majd lehet 9 évessel is.
14/18 anonim válasza:
Mondjuk én nő vagyok, de én is fiatalabbat akarok. Ki akar szottyadt heréket?
Ez természetes, mert a fiatalság termékenységet is jelent, csak a férfiakkal engedékenyebb a társadalom.
15/18 anonim válasza:
25? 22 évesen azt nem tudom elképzelni, hogy 35 felettivel összejöjjek, nemám 50-essel. Apám pont 50 éves. Juuuuj :(
17/18 anonim válasza:
50 éves koromban a feleségem 47 volt. Szeretőt viszont a 30-as korosztályból szoktam választani.
18/18 anonim válasza:
Én 44 vagyok, de láttam 74 évest, aki nagyon jól nézett ki, kettőt is. Vajon mi lesz ötvenéves koromban... Fiatalabb nekem nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!